Vánoční manuál: TOP 10 dámských designérských hodinek

Michal Pindura 0 10.12.2017

Z rádií znějí koledy, večerní náměstí září ozdobami, nákupní centra praskají ve švech … ano, blíží se Vánoce. Těšíte se na ně? Těšíte se na dárky? To, že nejkrásnější svátky roku jsou ten nejlepší důvod na vzájemné obdarování se, určitě nemusíme připomínat. Kdy jindy, když ne na Vánoce bychom měli lidem, kteří nám po celý rok dělají radost – byť jen svou přítomností – ukázat, že jsou pro nás výjimeční? Lepší příležitost prostě neexistuje.

Vianočný manuál: TOP 9 dámskych dizajnérskych hodiniek

Pokud jste se rozhodli, že tuto šanci využijete naplno, možná už i vám napadlo, že by to chtělo něco jedinečné, z čeho by obdarované osobě, lidově řečeno, padla čelist. Dobrou zprávou je, že něco takového pro vás máme ???? Jelikož ženám jsme se již snažili pomoci s výběrem správných hodinek pro jejich milované muže – sportovce v předchozím článku, dnes podáme pomocnou ruku všem manželům, přátelům či synům, kteří tuší, že ženy jejich života touží po kráse, eleganci a lesku.

Jsme si jisti, že takových žen a dívek je nepočítaně. Kdybychom si mezi našimi zákaznicemi, které tímto všechny srdečně zdravíme, udělali malou předvánoční anketu s jedinou otázkou ve znění „Chtěly byste si pod stromečkem najít něco exkluzivní?“, sme přesvědčeni, že odpovědi typu ano, jasné, jednoznačně a samozřejmě bychom nedokázali ani spočítat. Když už mluvíme o něčem exkluzivním, není lepší volby jako jsou originální designérské hodinky. Důvodů, proč si to myslíme, je několik. Respektují nejžhavější módní trendy, jsou osobité, nápadité i luxusní, ale zejména nimi ukážete, že jste si dali záležet a Vánoce nejsou pro vás pouze povinnou jízdou.

Ovšem, ne každý má zcela přesnou představu, co se nosí a co je in. I proto jsme pro vás, milý páni, sestavili v rámci našeho seriálu Vánoční manuál výběr TOP 10 dámských designérských hodinek. Ať se líbí, tady jsou.

1. KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267 – ČERVENÁ, TO JE LÁSKA

1. KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267 - ČERVENÁ, TO JE LÁSKA

Nakupujte zde: KOMONO WINSTON REGAL ALL RED W2267

Červená je barva moci a energie. Nic červenější jak tyto hodinky neseženete. Navrhovali je prvotřídní belgičtí designéři, kteří božskou červenou nechali vyniknout v absolutní čistotě tvarů. Jednoznačný zásah … do červeného.

2. MARC JACOBS MJ1418 – NÁPADNĚ NENÁPADNÉ

2. MARC JACOBS MJ1418 - NÁPADNĚ NENÁPADNÉ

Pokud se domníváte, že byste měli volit spíše jemnější tóny a zároveň chcete, aby se hodinky neztratily v obyčejnosti, spolehněte se na Marca Jacobse. Barevně je tento model tradiční, ale prodloužený řemínek a plastický květinový motiv na ciferníku z něj dělají nepřehlédnutelný skvost.

Nakupujte zde: MARC JACOBS MJ1418

3. CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010 – DŮKLADNĚ ŽENSKÉ

4. CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010 - DŮKLADNĚ ŽENSKÉ

Milujete na své ženě právě její ženskost? Vyzdvihněte ji odstínem růžového zlata a romantickým řemínkem z pravé kůže. Kromě toho, značka Cluse je vycházející hvězdou, o její hodinkách určitě ještě uslyšíte.

Nakupujte zde: CLUSE LA VEDETTE ROSE GOLD WHITE/PINK CL50010

4. FESTINA TREND 20235/2 – SILNÉ A ENERGICKÉ, PŘESNĚ JAK ONA

3. FESTINA TREND 20235/2 - SILNÉ A ENERGICKÉ, PŘESNĚ JAK ONA

Hodinky, které jsou v ostrém kontrastu s modelem výše. Jsou na první pohled mohutnější, sportovnější a díky černé barvě syntetického řemínku působí sebejistě. Zásluhou broušených kamínků jsou však i podmanivé a vysoce atraktivní. Španělští tvůrci zkrátka vědí, co se ženám líbí.

Nakupujte zde: FESTINA TREND 20235/2

5. GANT DETROIT LADY GT035005 – ZEMITÉ A ZDRŽENLIVÉ

4. GANT DETROIT LADY GT035005 - ZEMITÉ A ZDRŽENLIVÉ

Hodinky pro každou příležitost. Nevyčnívají, ale znamenitě poslouží. Zemitý tón jejich koženého řemínku ladí s klasickým pouzdrem zlaté barvy, ale jako suverénně nejpovedenější hodnotíme štíhlé ručičky. Radost se na ně dívat.

Nakupujte zde: GANT DETROIT LADY GT035005

6. CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616 – UNIKÁTNÍ A POUTAVÉ

5. CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616 - UNIKÁTNÍ A POUTAVÉ

Máte v plánu koupit něco unikátní? Pro ženy, které se rádi odlišují a jdou si svou vlastní cestou, nic lepšího neseženete. Ve Švýcarsku vyrobený šperk s nekonvenčně řešeným náramkem, skrytou korunkou a vybroušeným stylem má co nabídnout i těm nejnáročnějším dámám.

Nakupujte zde: CALVIN KLEIN LIGHT K6L2S616

7. ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002 – VŠUDE SAMÁ ZLATÁ

6. ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002 - VŠUDE SAMÁ ZLATÁ

Je zlatá barva její slabostí? Bingo! Lesk a vyzařování loučově upraveného ciferníku těchto mladistvě působících hodinek je podpořen zlatým pouzdrem a efektním meshovým náramkem, který vypadá, jako by byl utkaný ze zlaté příze.

Nakupujte zde: ESPRIT TP90672 LIGHT GOLD TONE ES906722002

8. DANIEL WELLINGTON BONDI DW00100190 – ATRAKTIVNĚ MINIMALISTICKÉ

7. DANIEL WELLINGTON BONDI DW00100190 - ATRAKTIVNĚ MINIMALISTICKÉ

V případě, že v šatníku ženy, jejíž hodinky kupujete, převládá designová střízlivost podle kréda „v jednoduchosti je krása“, vyhněte se kýči a sáhněte po povznášejícím minimalismu hodinek Daniel Wellington. V bílém provedení jim to náramně svědčí.

Nakupujte zde: DANIEL WELLINGTON BONDI DW00100190

9. LIU JO SPRINT TLJ1144 – NEZPOUTANÝ ŽIVEL

8. LIU JO SPRINT TLJ1144 - NEZPOUTANÝ ŽIVEL

Atletické a přitom luxusní. Toto určitě nejsou hodinky, které změří krevní tlak a srdeční frekvenci. Zrychlení tepu však způsobí velmi snadno. Italský smysl pro módu se v nich snoubí se sytými odstíny fialové a zlaté. Praktickou stránku zastupuje pružný silikonový řemínek spojený do jednoho celku s pouzdrem.

Nakupujte zde: LIU JO SPRINT TLJ1144

10. WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.110 – JEMNÉ A SMYSLNÉ

10. WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.109 - JEMNÉ A SMYSLNÉ

Velké hodinky jsou populární, ale ne každá žena je i ráda nosí. S městský laděným a nádherně drobným modelem švýcarské výroby je ztotožnění téměř okamžité. Šarmu má na rozdávání, elegance z něj jen tak srší a designéři nezapomněli ani na symbol lásky, který šikovně zakomponovali do číslice třetí hodiny.

Nakupujte zde: WENGER URBAN DONNISSIMA 01.1421.109

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.