Trend jara 2018: hodinky Sunday Rose zaplaví ulice květinovými motivy

Michal Pindura 0 11.03.2018

I když to tak venku velmi nevypadá, jaro je skoro tady. Říkáme si, konečně! Zima a sníh jsou fajn, nic proti nim nemáme, ale dlouhé kabáty, šály a rukavice už oblékáme pouze z nutnosti – přece jen, chladno je stále. Tipujeme, že jste na tom po zimních měsících podobně.

Květinová kolekce Moschino pro jaro 2018

Pokud ne hned zítra, tak o pár krátkých týdnů, se naše vytoužené jaro ukáže v plné parádě. Vše bude přesycené novým životem, novou energií a novými inspiracemi, které si nebudou ptát nic jiného, než zabudování do našich šatníků. Po šedivé zimě nastane čas svěžích barev, neokoukaných nápadů, no prostě čas všeho, co jste si během předchozích měsíců nemohly dovolit.

Hodinky Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S02

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S02

Teplejší dny přímo navádějí na zkoušení nových trendů – jelikož těžkopádné bundy, které vás zahalovaly od pytel hlavy až po paty se už nenosí, každý tak okamžitě uvidí, že dění ve světě módy máte precizní nastudované. Kdybyste to náhodou nevěděly, nosit budou námořnické proužky, tmavý denim a z barev v první řadě ultrafialová! Následovat ji budou další optimistické odstíny, které k jaru patří stejně nerozlučně jako moře a slunce k horkému letu. Jsou to tyhle:

Trendové barvy pro jaro 2018 podle Pantone

Nepřipomínají vám tyto barvy něco? My v nich vidíme květy třešní, rozkvetlé záhony pivoněk, jiřin a levandule. Určitě to nebude jen shoda náhod. V módních předpovědích pro jaro 2018 jsou květiny jednou z nosných témat. Pro někoho je spojení jara a květů možná klišé, ale tentokrát dostane zcela nový rozměr. Jarní trend květinových motivů totiž přichází v retro podobě inspirované 60. lety, v níž cítit romantiku, uvolněnost a výrazného ducha doby. Květiny rozhodně stojí za to, aby z předváděcích mol a lifestylových magazínů vyrazily do našich ulic. I díky nim budou města hezčí a budeme se v nich lépe cítit.

Hodinky Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S04

Sunday Rose Spirit Watercolor SUN-S04

Chcete si i vy v následujících týdnech připsat zásluhy na rozšíření jarního trendu květin? Začněte od malých, ale o to precizněji zpracovaných detailů tak, jak to ukazují například nové modely hodinek Sunday Rose a pokud vás květiny chytí za srdce (což nepochybujeme), dejte jim volný průchod.

Hodinky Sunday Rose Fashion Ancient Garden SUN-F01

Sunday Rose Fashion Ancient Garden SUN-F01

V hodinkách z aktuální kolekce perspektivní české značky jsou květinové motivy vytištěné na bílý, respektive opalizující podklad ciferníku, který se díky nim stal jejich zaslouženou dominantou. Designéři nechali květinám dostatek prostoru na vyniknutí. Potisk nezabírá celou plochu ciferníku, nepůsobí těžkým dojmem a hodinky samotné jsou navrženy tak, aby celou kompozici ještě více odlehčili. Charakteristické jsou pro ně jednoduché kulaté pouzdra z ušlechtilé oceli, přímé aplikované indexy doplněny stylovými římskými číslicemi a pohodlné meshové náramky nebo pásky z pravé kůže.

Ciferníkům nových modelů Sunday Rose dominují květinové motivy

Hodinky Sunday Rose Fashion Midnight Blossom SUN-F05

Hodinky ze sérií Fashion a Spirit jsou přizpůsobeny na nošení během běžného dne, ale ještě více vyniknou v momentech, kdy se od nich začnou odrážet paprsky zapadajícího slunce. Je pouze na vás, zda upřednostňujete lesklejší, do světlých barev oděné modely Ancient Garden a Watercolor nebo dáte přesnost tlumenější variantě Midnight Blossom. Se všemi dostanete do vašich outfitů jeden z největších módních trendů jara 2018.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.