TOP 8 fashion trendů jara. Zkombinujte hodinky s tím, co se bude nosit v příštích měsících

Michal Pindura 0 01.04.2018

TOP 8 fashion trendov jari. Skombinujte hodinky s tým, čo sa bude nosiť v najbližších mesiacoch

Od září minulého roku, kdy se v Mekce módy New Yorku konal prestižní Fashion Week, uplynulo už tolik času, že jen málokterá z nás ještě drží v hlavě, s čím tehdy vyrukovali zúčastnění designéři. Na rozdíl od nás, což někdy nemáme ani tušení, jak se oblékneme zítra ráno do práce, oni už před více než půlrokem přesně věděli, co bychom měly nosit nyní na jaře, abychom byli cool, trendové a in.

Je už pravidlem, že ne všechny podněty, které návrhářská elita na newyorském svátku módy předvedla, se nakonec ujmou a na další z nich jednoduše nenabere většina z nás dostatek odvahy (nebo nad odvahou převáží pud sebezáchovy). I kdybychom však to množství módních impulsů pořádně přefiltrovaly, stále nám zůstává tolik možností, že je téměř nemožné, abychom se každou z nich mohly nechat vést při jarním revitalizování našich šatníků.

Abychom vám usnadnili rozhodování a ušetřili vám kilometry naběhané po obchodech, připravili jsme seznam TOP 8 fashion idejí, za nimiž stojí slavný NYFW. A to není všechno! Ke každému jsme se snažili nakombinovat stylové dámské hodinky tak, aby vaše oufity byli na jaře nejen trendové, ale i dokonale harmonické a perfektně sladěné.

1. ÉTERICKÁ FIALOVÁ + FESTINA DREAM 20243/4

Éterická fialová + Festina Dream 20243/4
Zatímco pastelové odstíny nejsou na jaře ničím výjimečným, je tu jedna neprávem přehlížena barva, která přitom na jaře zasvítí, jako žádná jiná. Úžasná fialová, barva fialek okouzlila Michaelka Korse, Toma Forda či Victorii Beckham. Garantujeme vám, že jí podlehnete i vy.

2. DOSTAŇ SE DO HRY + CASIO BABY-G BGS 100GS-7A

Dostaň sa do hry + Casio BGS 100GS-7A
Přesně na tohle jsme čekali. Po strnulé zimě je jaro právě tím obdobím, kdy v sobě zmobilizujeme síly a vrhneme na sportování … tedy, i když ne, alespoň tak budeme chtít vypadat ???? Alexander Wang a Baja East preferují basketbalové dresy a sportovní bundičky, které se postarají o příval energie.

3. VYCHUTNEJTE SI DUHU + CALVIN KLEIN ALLIANCE K5R33B4H

Vychutnajte si dúhu + Calvin Klein Alliance K5R33B4H
Pestrost barev, hravost a dobrá nálada. Všechny tyto asociace se nám vybaví, když na obloze zahlédneme duhu. Ať už se do duhových tónů zahalíte více či méně, buďte si jisté, že byste za ně sklidily potlesk od designérských es, jakými jsou Carolina Herrera nebo Oscar de la Renta.

4. TŘPYTIVÉ OPOJENÍ + ESPRIT TP10960 SILVER TONE ES109602005

Trblietavé opojenie + Esprit Tp10960 Silver Tone Es109602005
Třpyt flitrů, kovových aplikací a plastových prvků s metalickými povrchy nebude na jaře spojený pouze se slavnostními outfity. Anna Sui a také Libertine a Victoria Beckham přesunuly třpytky na obuv. Lodičky, sneakersy i kotníkové boty díky nim získali tu správnou jiskru.

5. LEDVINKY OPĚT NA VÝSLUNÍ + DANIEL WELLINGTON 0502DW

Ľadvinky opäť na výslní + Daniel Wellington 0502DW
Je to neuvěřitelné, ale ledvinky a různé taštičky obepnuté kolem pasu, zažijí svou další reinkarnaci (kolikátá to už je?). Může za to „Kardashianka“ Kendall Jenner, jejíž vkus nenechal chladným Marca Jacobse, Noon by Noor či Public School.

6. JAKO PRINCEZNA + TISSOT LADY HEART POWERMATIC 80 T050.207.37.017.04

Ako princezná + Tissot Lady Heart Powermatic 80 T050.207.37.017.04
Na to, aby se noblesní princeznovské šaty od Pamelly Roland staly součástí našich běžných dní, bychom potřebovaly vrátit se o dvě století zpět v čase. Co nám ale brání, abychom se alespoň na chvíli staly téměř opravdovýma šlechtičnama? Jdete do toho s námi?

7. STŘAPCE STÁLE ŽIVÉ + MARC JACOBS MJ1418

Strapce stále živé + Marc Jacobs MJ1418
Přestože se střapcům už na podzim nepředpověděla dlouhá budoucnost, máme je zde v plné parádě. Neposedné kousky látky nebo kůže si zamilovali špičkoví tvůrci včetně Calvina Kleina, Monse či Ully Johnson. Podle nás hit jara 2018 číslo jedna!

8. HLAVNĚ PRŮSVITNĚ + DKNY CROSSWALK NY2171

Hlavne priesvitne + DKNY Crosswalk NY2171
Nemusíte si oblékat kousky s hlubokými výstřihy a dlouhatánskými rozparky, abyste ukázaly o něco více ze své krásy a sexappealu. V nejbližších týdnech dejte přednost průhledným textiliím, jak to ukázali Prabal Gurung nebo Jason Wu.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.