TOP 5 hodinek na léto, s nimiž jde hlavně o zábavu

Michal Pindura 0 02.07.2017

TOP 5 hodinek na léto, s nimiž jde hlavně o zábavu

Celé léto je před námi. Co to znamená, je každému nad slunce jasnější. Dva měsíce plné dovolených, vody, výletů, popíjení míchaných drinků na terasách podniků a nekončící zábavy. Tomu všemu se budeme věnovat intenzivněji než v kterémkoliv jiném ročním období. Těšíte se? My rozhodně ano;)

Určitě se nespleteme, pokud napíšeme, že už dlouho v obchodech sondujete kousky, se kterými se z vás v létě stane sexy žena nebo atraktivní muž. Máte je už? Pokud jste již v duchu začali skládat outfity, se kterými vyrazíte do města, na pláž nebo na hory, zkuste si položit otázku, zda vám v nich nic zásadního nechybí. Tak co, nechybí? Plavky máte, pod tričky se prohýbají poličky ve skříni a slunečních brýlí jste si nakoupili tolik, že můžete každý den nosit jiné …

V případě, že vám k dokonalosti precizně budovaného letního stylu zbývá pouze nasadit mu pověstnou korunu, obraťte svou pozornost na hodinky. Správně zvolené hodinky dokážou podtrhnout a vylepšit outfit na každou letní příležitost od sportu, festivalů až po nablýskané koktejlové párty pod širým nebem.

S hodinkami na léto je to podobné jako s ostatními kusy oblečení. V první řadě by měly zohledňovat aktivity , do kterých se chystáte pustit – elegantní do města, outdoorové do přírody, vodotěsné do vody. Apropo, voda! Buďte si jisti, že s ní na 100% přijdete do kontaktu. Nakonec, kdo by odolal osvěžujícímu skoku do bazénu nebo vychutnání si příjemné letní přeháňky během parného dne?

I z tohoto důvodu uděláte dobře, pokud se zaměříte na modely s úrovní voděodolnosti 100M/10ATM a místo náchylných kožených řemínků, pod kterými se navíc zvykne potit ruka, upřednostníte rychle schnoucí textilní nebo syntetické řemínky, respektive odolné ocelové náramky.

O hodinkách na léto se dá hodně mluvit, ale důležitější je, že jejich výběr je až překvapivě lehký. Nemusí být drahé, přecpané funkcemi a už vůbec by neměly působit strnule a příliš formálně – vždyť léto je zejména o zábavě! Nebojte se sytých ani neonových barev, v létě jsou živější odstíny přímo nutností – naplno s nimi zazáříte a ukážete, že se neberete příliš vážně.

Stále si nevíte si vybrat ty pravé? Spolehněte se na naše zaručené TOP 5 letní tipy:

PÁNSKÉ HODINKY NA LÉTO

👉 TIMEX EXPEDITION E-TIDE TEMP COMPASS T2N738

TIMEX EXPEDITION E-TIDE TEMP COMPASS T2N738

– turistický bestseller
– odolné ocelové pouzdro
– kompas, teploměr
– elektroluminiscenční podsvícení INDIGLO
– voděodolnost 100M/10ATM

👉 TISSOT QUICKSTER T095.417.17.037.15 NBA GOLDEN STATE WARRIORS

TISSOT QUICKSTER T095.417.17.037.15 NBA GOLDEN STATE WARRIORS

– švýcarská kvalita
– hodinky věnované šampionovi NBA s emblémem na víčku
– téměř nepoškrabatelné safírové sklo
– nylonový řemínek
– voděodolnost 100M/10ATM

DÁMSKÉ HODINKY NA LÉTO

👉 MICHAEL KORS MK5916

MICHAEL KORS MK5916

– nezaměnitelný elegantní styl
– atraktivní zlatá úprava pouzdra i náramku
– praktický chronograf
– voděodolnost až 100M/10ATM

👉 DOXA 704.15.161.22

DOXA 704.15.161.22

– sportovní design
– odolný plastový řemínek
– safírové sklo
– voděodolnost 100M/10ATM

UNISEX HODINKY NA LÉTO

👉 WENGER 01.0441.146

WENGER 01.0441.146

– ciferník a syntetický řemínek ve výrazném odstínu magenta
– voděodolnost až 100M/10ATM
– záruka 3 roky
– minerální sklíčko se safírovou vrstvou
– švýcarská výroba

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.