TOP 5 hodinářských trendů roku 2018, které se vyplatí následovat

Michal Pindura 0 03.06.2018

TOP 5 hodinářských trendů roku 2018, které se vyplatí následovat

Střídání trendů se nikdy nezastaví. Když už se zdá, že se nic nového nedá vymyslet, designéři a módní tvůrci nás vždy něčím překvapí. Pokud se jim i nepodaří přijít s úplnou novinkou, v zásobě mají dostatek inspirací z minulosti, které stačí oprášit, nablýskat a hotový zázrak je na světě.

Zatímco loni se trendy v oblasti fashion hodinek kroutili kolem pompézního návratu stylu 90. let, letošní rok se do historie ponořil ještě hlouběji. To ale není všechno. V následujících řádcích najdete tipy na další trendové hodinářské hity roku 2018, které se zaručeně vyplatí následovat, pokud chcete být IN.

VÝSTŘEDNÍ 80. ROKY JSOU ZPĚT

Byla to doba divokých účesů, neonových „šusťáku“ a z dnešního pohledu pěkně ulítlé módy. Zároveň to však byl čas sílící popkultury, chytlavé hudby a rozmachu technologií.

Jaké jiné hodinky by mohly tuto neopakovatelnou éru reprezentovat lépe než emoce a nostalgii vyvolávající modely Casio Retro? V 80. letech chtěl mít tyto digitálky každý! Nabízejí jednoduché odečítání času, většina má stopky a podsvícení. Těmto hodinkám nesmí chybět typický ocelový náramek – bez něj by jim chyběla polovina jejich osobnosti.

VÝSTREDNÉ 80. ROKY SÚ SPÄŤ - Casio Retro

NÁŠ TIP: pro dokonalý dojem doporučujeme modely s nesmrtelnou kalkulačkou.

LOGÁ ZNAČEK MUSÍ BÝT VIDĚT

Na přelomu 80. a 90. let byly loga značek všude a byli opravdu velké. V tomto roce jsou hrdé loga a nadrozměrné nápisy opět na výsluní.

VinK VinK 😁😍 Vai miten se meni? #calvinklein #ck #kellopuoti #calvinkleincolor #rannekello #kesä #keltainen #mustavalkea #väriäelämään

Príspevok, ktorý zdieľa Kellopuoti.fi (@kellopuoti.fi),

Je jedno, jestli zvolíte hodinky, které mají velké logo na ciferníku nebo na pásku, důležitá je pouze plocha, kterou zabírá a to, zda je značku zdaleka vidět. Jak by měl styl výrazných emblémů vypadat, ukazuje například Calvin Klein ve svých modelech z kolekce Color, Lust Cavalli v serii Logo a Esprit v novinkách Houston Bold.

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

ZEMITÉ FARBY KRALUJÍ

Rok 2018 se nese i ve znamení návratů ke kořenům. Od časného jara frčí přírodní materiály a pohodové zemité tóny, které navozují atmosféru pohody. V létě tomu nebude jinak.

Swarovski® crystals and rose gold accents. #FairfieldCrystals #timex

Príspevok, ktorý zdieľa Timex (@timex),

Pokud patříte k vyznavačům tlumenějších odstínů, zkuste se inspirovat v nabídce hodinek americké značky Timex. Najdete v ní sportovní kousky a také elegantní modely osazeny krystalky Swarovski. Jejich spojivky jsou komfortní textilní řemínky, které si zamilujete pro způsob, jakým se přizpůsobí vašemu zápěstí.

VÍC JE VŽDY VÍC

Říká se, že méně je víc. Něco na tom bude, ale ne v tomto roce! Pokud jde o nálady designérů, ti se při navrhování aktuálních kolekcí pěkně odvázali. Nešetří s barvami, složitostí motivů ani s poutavostí vzorů.

VIAC JE VŽDY VIAC - Tommy Hilfiger Candice a Zeppelin Grace

Prim hrají symetrické geometrické vzory, jaké najdete například v nových dámských kouscích Zeppelin Grace Lady a Tommy Hilfiger Candice, ale pokud v sobě máte duši romantičky, sáhnout můžete po neméně horkých květinových motivech ve stylu značky Sunday Rose.

Nalaďte se na jaro 🌸💐 Barev není nikdy dost! Hodinky Sunday Rose Watercolour 💫 . . . #sundayrose #sundayrosewatches #livingsundayrose #sunday #chill #relax #goodvibes #vibes #girl #girly #spring #colours #colour #color #fashion #design #ootd #inspo #inspiration #pink #flowers #woman #lady #photo

Príspevok, ktorý zdieľa Sunday Rose By JVD (@sundayrose.watches),

ZÁŘIVÁ I BEZ DIAMANTŮ

Ohnivé diamanty jsou zvláště v kombinaci se společenskými šaty znakem luxusu a přepychu. V aktuálním roce je k zazáření nepotřebujete. Stejnou službu vám udělají třpytivé kamínky v jakémkoliv počtu a uspořádání.

ŽIARIVÁ AJ BEZ DIAMANTOV - Michael Kors Portia

Pokud jste propadli tématu glamour, hoďte očkem na modely Michael Kors Portia. S efektními broušenými očky se v nich setkáte na okruží i na cifernících, kde jsou seskupeny do tvaru kruhu nebo srdce.

Nenašli jste trend, který by vás přesvědčil? Mrkněte na všechny naše novinky a vyberte si styl roku 2018 podle sebe.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.