Tipy na vánoční dárek: elegance ve znamení dámských hodinek Michael Kors a DKNY

Michal Pindura 0 18.12.2016

Jsme si téměř stoprocentně jisti, že na tento článek netrpělivě čekala každá žena, pro kterou Vánoce přinášejí kromě tradičních hodnot i ideální čas na obohacení svého šatníku o nejnovější módní výstřelky. Obě slavné newyorské značky, kterým dnes s velkou radostí dáme prostor, jsou právě v předvánočním období v tom nejlepším. Do prodeje už stihli poslat kompletní kolekce dámských hodinek navrženy pro sezónu podzim/zima 2016 a nyní jen čekají, co se bude dít. My jsme si jejich poslední modely detailně ohlédli a máme v tom jasno. Hodinky Michael KorsDKNY mají vše potřebné k tomu, aby se z nich staly zbožňované součásti outfitů a zároveň hity letošních Vánoc.

Tipy na vánoční dárek: elegance ve znamení dámských hodinek Michael Kors a DKNY

Smetánka mezi návrháři z Velkého jablka se totiž před zimní sezónou skutečně vytáhla. Můžete se spolehnout, že hodinky z jejich posledních kolekcí co chvíli zaplaví Instagram i stránky módních blogů. Michael Kors i Donna Karan si během zimy na zápěstích žen představují stylový šperk, který však nebude pouze jednoúčelovou záležitostí. Vedle toho, že se jejich hodinky budou líbit a s přehledem budou obsazovat první místa v seznamech vánočních přání slečen a dam, kterým záleží na tom, jak vypadají, budou i pohodlně nositelné a funkční. Nikdo si přece nechce koupit sice podmanivé, ale nedotažené pozlátko.

Zlaté dámské hodinky DKNY a Michael Kors

Když jsme už u zlata, nemůžeme nezmínit, že jeho lesk, teplé tóny a luxusní vyzařování jsou pro obě značky volbou číslo jedna. Příkladem za všechny jsou elegantní modely DKNY 2486 či Michael Kors MK6366. Při pohledu na ně nám okamžitě napadla otázka, jaké by to byly Vánoce běž třpytu, zlatých ozdob a pocitu tepla a pohody? Zlaté hodinky jsou nejen podle Michaela Korse a Donny Karan top trendem aktuální sezóny. Lekat vysokých cen se ale rozhodně nemusíte. U všech modelů byla zlatá barva dosažena nanesením trvanlivém vrstvy PVD v odstínu žlutého nebo růžového zlata na podkladový materiál – antialergickou nerezovou ocel.

Ocelové dámské hodinky DKNY a Michael Kors

V případě, že máte před zlatou barvou respekt a nejste si zcela jistá, jak se s ní bude pracovat při skládání outfitu, dejte přednost broušené, respektive leštěné oceli modelů DKNY 2381 nebo Michael Kors MK5555. Působí sice chladnější, ale je neutrální a o něco lépe se snáší s výraznými vzory a barevně bohatšími doplňky.Jednodušší a zdobenější dámské hodinky Michael Kors a DKNY

Pokud nejste stále rozhodnuta, jaké hodinky by vás pod stromečkem nejvíce potěšili – zda to budou designově čistší kousky typu Michael Kors MK 3478, nebo naopak zdobenější modely vykládané broušenými kamínky, jak to ukazuje model DKNY NY8252, stačí se inspirovat při listování v naší nabídce. Dobrou zprávou je, že tak Michael Kors, jak i DKNY vám dávají na výběr. A to platí i o funkcích. Zatímco některé ženy si vystačí s ručičkami hodin a minut, jiné trvají na multifunkčním datumu nebo chronografu. Je to možná překvapivé, ale chronograf (stopky) se u obou fashion legend těší stále větší oblibě. Bude se i u vás? Šanci mu můžete dát modely MK8515 nebo NY 2453.

Dámské chronografy DKNY a Michael Kors

Jak to u módních tvůrců bývá, při navrhování svých kolekcí se nejednou přidržují určitého předem zvoleného témata. Michael Kors se angažuje v boji proti hladu ve světě (hodinky Hunger Stop očekáváme v nejbližších týdnech) a Donna Karan opěvuje mnohotvárnost jejího domovského města New York. Nevyčerpatelná studnice nápadů, pramenící z multikulturní povahy velkoměsta a jeho rozmanitosti se v hodinkách prezentuje přes překládání hřejivých podzimních tónů žlutého a červeného zlata s náznaky grafické architektury zastoupené jednodušší, někde až minimalisticky koncipovanými tvary a stříbrnou či světle šedou barvou. Chcete příklad? Pokud se dobře zadíváte, v sérii Park Slope na cifernících najdete vzor připomínající zděné stěny. Namísto cihel je však vyskládaný z opakujících se písmen DKNY. Nápadité, že?

Tipy na vánoční dárek - hodinky DKNY

Hodinky Michael Kors a DKNY nabízejí mnohem více, než můžeme vtěsnat do blogu, aniž by se jeho rozsah nepatřičně nenafoukl. Nakonec, Vánoční chvíle si nepotrpí na záplavě slov. Stačí jeden správně vybraný dárek, který řekne vše potřebné. Naše rada proto zní, pošlete vašemu „soukromému Ježíškovi“ odkaz na tento článek a nechte se překvapit ????

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.