Tipy na valentýnský dárek: vyznejte si lásku originálními hodinkami

Michal Pindura 0 01.02.2017

Tipy na valentýnský dárek: vyznejte si lásku originálními hodinkami

Ještě před chvílí zde byly Vánoce a už se krátí čas do dalšího svátku, během kterého budeme mít k sobě o cosi blíže. Na Valentýna však na rozdíl od Vánoc nejde jen o rodinnou soudržnost a pohodu pod rozzářeným stromečkem, ale o skutečnou, nefalšovanou lásku. Kdy jindy, když ne 14. února byste měli ukázat, jak velké srdce máte pro svou milovanou, milovaného. Jakou odvahu máte, prozradit té (nebo tomu), od kterého nemůžete spustit oči, ale dosud jste si neřekli ani jediné slůvko. A jaké city přechováváte i po desítkách společných letech k člověku, se kterým jste si prošli vším, ale každé jedno klopýtnutí vás ještě více přimkli k sobě. Tomu se říká skutečná láska.

Víme, že láska, a to, co vyjadřuje, je spíše o činech, jako o symbolech, ale dostat a mít něco, čím si vaše vzájemné pouto budete moci připomínat den co den, hodinu co hodinu … prostě vždy, když budete to budete potřebovat, má v sobě něco speciálního.

Darčekové sety Esprit
Je to už pár let, co jsme vám před Valentinem poprvé dali tipy na dárky z lásky – náramkové hodinky. Za ten čas se mnoho nezměnilo. Hodinky darované na svátek všech zamilovaných obepnou zápěstí jako při vroucím objetí a budou s vámi, dokud je nesložíte. Stanou se vaším společníkem, pomocníkem a postupně i vaší nenahraditelnou součástí. Takto jsme si představovali jejich valentýnské poslání tehdy a stejně si ho představujeme i dnes.

Něco je však přece jen jiné. Chování hodinářských značek se změnilo. Zatímco kdysi byly vrcholem jejich snažení stále velmi oblíbené dárkové sety, ve kterých kromě hodinek dostanete ve stylové kazetě náhrdelník, náušničky nebo náramek, později si výrobci začali uvědomovat, že lidé chtějí na Valentýna více. A tím nemáme namysli více, co se týče počtu dárků.

Na trhu se objevily valentýnské limitované edice hodinek, na kterých si jejich tvůrci každoročně dávají extra záležet. Za všechny zmiňme švýcarskou firmu Tissot. Její zaláskované modely pro dámy byly odjakživa čistou esencí citů a romantiky. Na jejich jemných perleťových cifernících se objevovali srdíčka vyskladané z broušených diamantů, reliéfní srdce jakoby vyfouknuté ze skla nebo ladně propletená stuha, vytvářející elegantní nápis „Love“. Třešničkou ve vzhledu edic Valentine byly lakované řemínky – v loňské sérii Pinky dokonce sytě červené a prodloužené.
Valentín 2017: Tissot Everytime Desire
Pokud jste v předešlých řádcích nenašl žádnou zmínku o pánských hodinkách, je to záměr. Alespoň takto jsme chtěli poukázat na fakt, že modelů, které by nesly valentýnský odkaz a měly by namířeno na pánské zápěstí je minimum (pokud vůbec existují nějaké). Naštěstí i zde se blýská na lepší časy. A opět má v tom prsty Tissot.

Chlapi, žádné obavy. Nikdo vás nebude nutit nosit růžové digitálky se srdíčky. Právě naopak. Pokud vaše nejdražší dají Švýcarům šanci, dostanete distingvovanou, až oblekovou klasiku, v níž nic nekřičí, ničeho není mnoho ani málo. Nové modely Tissot Everytime Desire jsou ukázkou toho, že pokud se chce, podaří se i nemožné.

Valentín 2017: Tissot Everytime Desire, pánske

O čem je řeč? V první řadě o jejich Swiss Made komplexnosti. Nečekejte kupu funkcí, po tu třeba u Tissotu jít k radě T-Touch, ale společenský design s tenoučkými pouzdry zhotovenými z ušlechtilé oceli 316L, téměř nepoškrábatelnými safírovými sklíčky a příkladně čitelnými ciferníky se zrnitým podkladem. Zlatým hřebem je v případě modelů Everytime Desire jejich cena. Ani nejexkluzivnější celoocelová verze pozlacená povlakem PVD vám svými 6900 korunami neudělá čáru přes valentýnský rozpočet.
Valentín 2017: Tissot Everytime Desire, pánske

Ještě než se zeptáte, co má kolekce Everytime Desice dočinění s Valentinem, nezapomeňte si prohlédnout, zda v ní vedle pánských kouscích nenajdete i nějaký pro ženy. Samozřejmě, najdete. A to je ono. Zkuste si darovat originální hodinky, které podobně jako vás dva něco spojuje. Ať to vzájemné uvidíte v podobném designu nebo v tikotu jejich strojků, připomínajícím tlukot srdce, není až tak podstatné. Důležitější je, abyste je darovali a nosili s láskou.

Foto:instagram.com/kevinbarablog, instagram.com/joyce_972

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.