SUPER HODINKY ZE SUPER TITANIA PRO SUPER ŽENY. OD CITIZENU!

Michal Pindura 0 21.02.2016

Super hodinky ze super Titian pro super ženy. Od Citizenu!

K tomu, aby se rovněž z vás stala superžena, nemusíte čekat na dopad mimozemského tělesa, které vás z večera do rána promění na bytost s rentgenovým pohledem, se svaly pevnými jako žula a bezmeznou sílou. Podmínkou není ani úmorná dřina v posilovně a nakupování tzv. superpotravin. Vše, co potřebujete na získání superschopností, jsou hodinky se supermateriálu.

Ako sa z titánu stalo Super Titanium

Značka Citizen se v roce 1970 stala první hodinářskou firmou, která uvěřila, že titan může být v hodinkách budoucnu více než důstojným konkurentem nerezavějící oceli. Tvrdost a nízká váha ho k tomu předurčovaly. Ale znáte Japonce, vždy hledají cestičky, jak z výborného udělat super výborné. Díky inovativní technologii vytvrzování povrchu se po několikaletém výzkumu podařilo z „obyčejného“ titanu stvořit Super Titanium™.

Vlastnosti Super Titania

Udržet hodinky i po dlouhých měsících bez škrábanců se jeví jako nesplnitelný úkol. Odložit hodinky do skříně a tak je uchránit před nástrahami okolí – jak jistě uznáte – není řešení. Super Titanium™ se v tomto směru ukazuje velmi slibně. Patentovaným vytvrzováním, které Citizen nazývá Duratec, získává titan vysokou odolnost vůči opotřebení a korozi. Pro lepší představu, Super Titanium™ je pětkrát tvrdší než nerezová ocel.

Citizen Super Titanium - srovnání s nerezovou ocelí

K přednostem takto upraveného titanu patří také nízká váha, která ušlechtilou ocel překonává přibližně o 40%. Pocit z nošení hodinek vyrobených ze Super Titania je oproti ocelovým hodinkám diametrálně odlišný. Více pohodlí pro své zápěstí jiným ušlechtilým materiálem sotva zajistíte.
Poděkuje se vám i vaše pokožka. Super Titanium™ snižuje riziko vzniku nežádoucí reakce kůže na úplné minimum. Hypoalergenní titan a úprava Duratec jsou garancí, že ani lidem s extrémní přecitlivělostí na kovy nebudou při nošení hodinek hrozit různé projevy podráždění.

Hodinky se Super Titania

Pozitivem je, že Citizen si Super Titanium™ se všemi jeho výhodami neodkládá pouze pro pánské modely. Nejnovější přírůstky v naší nabídce, stylové dámske hodinky Citizen Eco-Drive FE6040-58A a FE6040-59A jsou příkladem, jaký nenápadný a zároveň užitečný může tento pokročilý materiál být.

Průměrem pouze 36mm se novinky řadí k rozměrově menším a výškou 10 mm k vyhledávaným tenkým hodinkám. Za malou tloušťkou třeba hledat použití systému solárního napájení Eco-Drive Ring. Technologie uvedena do výroby v roce 2012 nahradila solární článek pod ciferníkem efektivnějším solárním prstencem po jeho obvodu, čímž se podařilo ušetřit drahocenné milimetry.

Dámské hodinky CITIZEN FE6044-58A a CITIZEN FE6040-59A

Celokovové modely se safírovým sklíčkem jsou designově odlišeny vrstvou PVC v barvě růžového zlata, kterou má elegantnější verze FE6040-58A zvýrazněné luminiscenční ručičky, plnou sadu aplikovaných indexů, okruží i korunku. O něco méně kontrastní, ale zato diskrétnější varianta FE6040-59A vsadil na neošetřené Super Titanium™ a černou barvu na ručičkách.

Do pouzdra s plaveckou vodotěsností 100M / 10ATM Citizen vložil firemní quartz kalibr Eco-Drive J810. Strojek vybaven analogovými funkcemi hodin, minut, vteřin a data získává energii pro svůj chod výhradně ze světla (přirozeného i umělého), kterou následně ukládá do vestavěného lithiového akumulátoru. Při plném nabití jsou hodinky provozuschopné během dlouhých 8 měsíců také případě, že by nebyly více vystaveny světlu. Přesnost strojku Citizen uvádí v toleranci ± 15 sekund měsíčně.

No, řekněte, nejsou toto vlastnosti super hodinek? Pokud vám přece teprve něco chybí, zcela jistě to vyřeší pětiletá záruka, kterou na hodinky Citizen poskytujeme.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.