Sportovní šik nebo elegance? Tissot útočí na dámské srdce novinkami pro rok 2018

Michal Pindura 0 23.07.2018

Športový šik alebo elegancia? Tissot útočí na dámske srdcia novinkami pre rok 2018

Nalijme si čistého vína, kolik je takových žen, které si hodinky vybírají podle typu strojku? Jsou to mizivé počty. Naopak, neznáme ve svém okolí ženu, jejíž by neudělala radost kvalita, skvělý design a zejména respektovaná značka. I z tohoto důvodu si Tissot při vytváření dámských modelů nekomplikuje práci svou pýchou, automaty Powermatic 80, ale raději navrhuje každodenně nositelné quartzové kousky, které vyšperkuje působivými detaily a více než solidní odolností vůči vodě. Na dámy přesycené všedními hodinkami to krásně funguje už léta rokúce. Novinky Tissot FlamingoPR100 Lady Sport Chic pro rok 2018 pokračují v načatém díle.

TISSOT FLAMINGO 2018

Dámske hodinky Tissot Flamingo pre rok 2018

V elegantní kolekci Flamingo se s příchodem léta objevily čtyři nové verze. Přívrženkyním stříbrných tónů ulahodí dva varianty z leštěné nerezové oceli a milovnice královské barvy potěší zpracování ošetřené zlatým, respektive růžovo-zlatým PVD. Pokud vám nevadí mírné navýšení ceny, budete nadšené z perleťového ciferníku s tenoučkým orámováním centrální části v barvě pouzdra a dvanácti broušenými diamanty nahrazujícími číslice hodin. Noblesní dojem podtrhují asymetrické úchyty náramku i náramek samotný. Vytvořený je z kombinace postupně se zmenšujících prstenců a diskrétních článků, díky kterým hodinky připomínají stylový šperk.

Tissot Flamingo T094.210.33.116.01

Jak jsme již naznačili, strojek je poháněn baterií. Co jsme ale nezmínili, je, že disponuje funkcí upozornění na její končící životnost. Pokud se už i vám stalo, že jste si chtěli ráno nasadit své oblíbené hodinky a zjistili jste, že jejich baterie vypověděla službu, z funkce EOL (End Of Life) budete unesené. Samozřejmě, výměny baterie vás nezbavuje, ale alespoň si budete vědět předem naplánovat návštěvu hodináře.

Tissot Flamingo T094.210.33.116.00

Při obyčejných fashion hodinkách bychom na tomto místě mohli už jen rozebírat, k jakému typu outfitu se hodí. Tissot Flamingo 2018 jsou však excelentní nejen vzhledem. Nabídnou nepřekonatelnou trvanlivost safírového sklíčka, nejvyšší jakost ušlechtilé oceli a slušnou odolnost vůči vodě na úrovni 50M / 5ATM. Dalším bonusem je možnost mikro korekce délky náramku. Jednotlivé vyměnitelné články jsou totiž tak drobné, že umožňují přizpůsobit délku náramku vašemu zápěstí téměř s milimetrovou přesností.

Tissot Flamingo T094.210.11.126.00

Neméně špičkové jsou diamanty zdobící ciferník. Jde o třídu Top Wesselton, což znamená, že jejich čirost, jas a barva odpovídají přísným klenotnickým kritériím. Tissot také garantuje, že pocházejí výhradně z legitimních zdrojů.

TISSOT PR100 LADY SPORT CHIC

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.22.116.00

Řadíte se i vy k ženám, které chtějí vypadat tip top bez ohledu na to, co dělají a kde se nacházejí? Pak právě vám je určena druhá z novinek od Tissotu. Oproti modelům Flamingo jsou hodinky PR100 Lady Sport Chic sportovněji a o něco robustnější. S průměrem 36 mm jsou dokonce větší než všechny předešlé dámské modely PR100 včetně automatické verze, jejíž průměr byl jen 34 mm. Nárůst velikosti je přesně v duchu trendu stírání hranic mezi dámskými a pánskými hodinkami, o kterém jsme psali v nedávném článku.

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.11.121.00

Na rozdíl od řady Flamingo, u PR100 nejsou diamanty povinnou součástí ciferníků. Na výběr máte luxusnější provedení s dvanácti diamanty vsazenými do čtvercových lůžek a perleťovým podkladem, a také verze s klasickými luminiscenčními indexy, které jsou aplikovány na paprskově upravený podklad.

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.11.031.00

Dynamičtější charakter hodinek podtrhují nejen luminiscenční prvky, ale hlavně voděodolnost až 100M, která z nich dělá ideálního společníka na příležitostné vodní sporty. Zároveň však platí, že si svou roli s přehledem zastanou i v kombinaci s večerním pracovním oblečením.

Zaujalo vás podmanivé spojení švýcarské preciznosti a stylového dámského designu? Koukněte se na novinky Tissot Flamingo a PR100 Lady Sport Chic pro rok 2018 v našem obchodě.

Zdroj: Tissot

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.