Růžová je nová černá. Inspirujte se TOP 5 růžovými dámskými hodinkami

Michal Pindura 0 15.10.2017

Růžová je nová černá. Inspirujte se TOP 5 růžovými dámskými hodinkami

Darmo nás budou přesvědčovat, že růžová barva nemá na podzim v šatnících místo, my víme své. Růžová je jednou z těch barev, které nikdy nezapadnou prachem a které se v dívčích, ale i dámských outfitech budou vyskytovat bez ohledu na to, co momentálně frčí.

Růžová je na rozdíl od stálic typu bílé nebo černé barvou tisíce tváří. Každá z nás by bez mrknutí oka odrecitovala přinejmenším pět odstínů na čele s kojeneckou (baby) růžovou, starorůžovou, fuchsiovou, malinovou, morušovou… Co odstín, to jiná nálada a atmosféra.

Přestože růžovou mnohé z nás považují za dětskou, sladkou a naivní, určitě není vhodná pouze pro malé princezny zamilované do Hello Kitty či romantické duše. Růžová je přátelská, optimistická, něžná a hravá barva, která nádherně podtrhne pracovní i casual outfity černovlásek, blondýnek i ryšaviek. Všude, kde se objeví, uklidňuje, spojuje neslučitelné kombinace, ale zejména dělá ženu přitažlivou.

Růžová je barva tisíce tváří

Růžová se perfektně hodí k šedé, černé, hnědé i stříbrné, tedy přesně tím barvám, které budou až do března vládnout ulicím a nákupním centrům. A řekněme si, která z nás by nechtěla v této záplavě šedých myšek vypadat jako trendy zjev hodný následování? S růžovou to jde snadno a bez velké námahy.

Pokud byste do růžové nerady skočili oběma nohama, začněte postupně – například od kvalitních náramkových hodinek. Správně vybraný model dokáže divy. Můžete s ním vypadat mladistvě, kouzelně i profesionálně. Vše závisí na vás a od odstínu růžové, který si vyberete. V následujících řádcích vám ukážeme několik způsobů, jak s růžovou v hodinkách pracovat tak, abyste z ní vytěžily maximum.

BABY RŮŽOVÁ 👉 JUST CAVALLI LOGO JC1L008L0035

BABY RŮŽOVÁ - JUST CAVALLI LOGO JC1L008L0035

V tomto odstínu růžové najdete esenci květin a rozvinutých zahrad. Hodinky značky Just Cavalli však ani v převládající růžové, která se usadila na řemínku imitujícím kůži exotických plazů a na ciferníku, neztratily rebelský a tak trochu extravagantní výraz. Všimněte si detailně zpracovanou korunku s kuželovou hlavičkou a symbol blesku na dvanácté hodině. Originální, co říkáte? K džínům a padavým halenkám jsou jako stvořené.

BONBÓNOVĚ RŮŽOVÁ 👉 CASIO G-SHOCK GMA S110MP-4A3

BONBÓNOVĚ RŮŽOVÁ - CASIO G-SHOCK GMA S110MP-4A3

Výrazně růžová a k tomu decentně metalická. Pokud si chcete zavzpomínat na módu na přelomu 80. a 90. let minulého století a přitom máte v plánu růžové hodinky využívat i při sportu, trefili jste do černého. Bonbónový odstín šikovně opticky zmenšuje poměrně mohutné hodinky a dělá je viditelnými i za zhoršených světelných podmínek. Díky množství funkcí si na své přijdou i závislačky od technologických hraček.

MAGNOLIOVĚ-RŮŽOVÁ 👉 CALVIN KLEIN CITY K2G236X6

MAGNOLIOVĚ-RŮŽOVÁ - CALVIN KLEIN CITY K2G236X6

Dokonalý příklad, jak i růžová může působit inteligentně a elegantně. Ve Švýcarsku vyrobený model od famózního Calvina Kleina těží z jednoduchosti a efektivnosti, které překládá se sofistikovaností jemného gilošového vzoru na ciferníku, ocelovým pouzdrem v odstínu růžového zlata a růžovým řemínkem z pravé kůže. Ideální hodinky na odprezentování vaší osobnosti v nejlepším světle.

STARORŮŽOVÁ 👉 MICHAEL KORS MK2617

STARORŮŽOVÁ - MICHAEL KORS MK2617

Takto si představujeme správně namíchaný mix mládí a zralosti. Starorůžová je ne nadarmo považována za nejobsazovanějším barvu hollywoodských filmů. Když se tohoto atraktivního odstínu chopí Michael Kors a přidá k němu zrcadlově vyleštěné pouzdro, které na okruží zdobí dvě řady broušených kamínků, výsledek nemůže být jiný než brilantní. Nenechte se však oklamat jemností, s těmito hodinkami si můžete směle zaplavat.

MAGENTOVĚ-RŮŽOVÁ 👉 WENGER FIELD COLOR 01.0441.146

MAGENTOVĚ-RŮŽOVÁ - WENGER FIELD COLOR 01.0441.146

Růžová může být také zábavná a nespoutaná. V magentovém odstínu švýcarských unisex hodinek Wenger se blíží k červené a vzbuzuje pocity dynamiky a energie. Svěží, sportovněji laděný design modelu voděodolného do 100M/10ATM je podpořen ostřeji tvarovaným pouzdrem a ohebným silikonovým řemínkem.

Nevybrali jste si z našich TOP 5 růžových hodinek? Podívejte se na všechny růžové modely v naší nabídce.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.