ROSEFIELD – stylové dámské hodinky s energií New Yorku a duší Amsterdamu

Michal Pindura 0 25.02.2018

ROSEFIELD - stylové dámské hodinky s energií New Yorku a duší Amsterdamu

Když jsme už najisto věděli, že naši nabídku dámských hodinek obohatí modely mladé holandské značky Rosefield, začali jsme uvažovat, jak bychom vám je co nejvýstižněji představili. Na úvod dnešního blogu jsme mohli nasázet různé fráze a bezduché chvály, ale to by si tyto hodinky nezasloužili. Chtěli jsme něco originálního, něco, čím bychom vás navnadili a upoutali vaši pozornost. V tom jsme si vzpomněli na naši, po hodinkách největší vášeň – vaření. S hodinkami Rosefield má totiž vaření společný jeden základní princip. Pokud se mu věnujete naplno a kvalitní ingredience kombinujete s láskou a kreativitou, výsledek nemůže být jiný než famózní.

Výměna řemínků hodinek Rosefield je rychlá a jednoduchá

Když už jsme nadhodili kvalitní ingredience, patřilo by se vysvětlit, jaký význam mají v souvislosti s raketově rostoucí značkou, kterou její dnešní ředitel Christiaan Bekker založil před necelými čtyřmi lety. Nuž, význam je to víc než symbolický. V případě značky Rosefield jde o spojení toho nejlepšího, co nabízejí neopakovatelnou atmosférou nabité města Amterdam a New York. Multikulturní Amsterdam je městem, kde v roce 2014 značka Rosefield vznikla a kosmopolitní New York představuje pro designéry značky nevyčerpatelný zdroj inspirace. No řekněte, mohlo by z těchto dvou „surovin“ vzniknout něco tuctové?

Hodinky Rosefield jsou neobyčejné z několika důvodů. Za prvé, jsou nadčasové. Kombinace minimalismu, s citem dávkované nápaditosti a současné módní estetiky je zárukou trvanlivosti jejich designu, který módní trendy sice respektuje, ale není od nich závislý.

Zadruhé, nutí vás poopravit pohled na hodinky jako takové. Cílem jejich tvůrců je povzbudit zákaznice, aby si koupily hodinky, které mohou vypadat pokaždé jinak. Díky systému snadno vyměnitelných kožených řemínků a náramků můžete s hodinkami Rosefield experimentovat, měnit je a zkoušet nové kombinace podle vaší nálady či zbytku outfitu, jaký máte právě na sobě. Pokud byste přece jen chtěly úplně jiné hodinky, Rosefield vám to umožní. Podle Christiaana Bekkera si moderní ženy přejí vlastnit několik hodinek, které by mohly častěji obměňovat, ale jen nerady by za ně utratili hodně peněz. Odpovědí na jejich přání jsou ceny od 2390 do 3490 korun.

Na každý den můžete mít jiné hodinky Rosefield

A zatřetí, hodinky Rosefield patří do té vzácné kategorie fashion hodinek, ve kterých není cena nadřazená kvalitě. Používají výhradně japonské quartz strojky a kůže, z níž jsou vyrobeny řemínky, pochází většinou z Itálie. Na vysoké úrovni je i zpracování pouzder s tenoučkým profilem, které téměř splývá se zápěstím.

Hodinky Rosefield jsou charakteristické nadhledem a uvolněností. V jejich designu převládají pastelové barvy s podobnými odstíny, jaké ve svých dílech s oblibou používal impresionistický malíř Claude Monet. Ve zkratce se dá styl modelů této značky označit jako všestranný, vhodný pro denní i příležitostné nošení, s výrazným ženským aspektem obou míst, které jej ovlivňují. Projevuje se to v každé z aktuálně sedmi sérií pojmenovaných většinou podle známých newyorských lokalit.

Seznamte se s nimi blíže:

THE WEST VILLAGE

Hodinky Rosefield The West Village

Inspirací k návrhu modelů West Village byla stejnojmenná část Manhattanu, kde se ve zvýšené míře objevuje evropská architektura. Hodinky mají štíhlé pouzdro a saténové kožené řemínky. Jejich poznávacím znamením jsou kovové detaily navlečené přímo na řemínky.

THE TRIBECA

Hodinky Rosefield The Tribeca

S průměrem 33 milimetrů jsou jemné modely Tribeca určené pro dámy s útlejším zápěstím, které preferují absolutně minimalistický design. Na výběr jsou varianty s koženými řemínky nebo s meshovými náramky.

THE SEPTEMBER ISSUE

Hodinky Rosefield The September Issue

Hodinky z kolekce podzim/zima 2017 vděčí za svůj vintage šarm broušeným ciferníkům a luxusně působícím řemínkům z kůže Clemence. Umělecký ředitel značky Rosefield je ozvláštnil vsazením originální kovové aplikace. Jako v jediné kolekci zde naleznete funkci datumovky.

THE MERCER

Hodinky Rosefield The Mercer

Hodinky nabité pulzujícím životem proslulé nákupní destinace. Opět v nich převládá střízlivá nekomplikovanost, v níž vynikají meshové náramky v odstínech od stříbrné, zlaté, až po temnou černou.

THE UPPER EAST SIDE

Hodinky Rosefield The Upper East Side

Která z fanynek seriálu Sex ve městě by neznala Upper East Side? Historická část New Yorku s nádhernými bytovými domy a uniformovanými vrátnými je plná dekadence a prestiže. Jen 7 mm tlusté hodinky z této kolekce nabízejí elegantní článkové náramky z ušlechtilé oceli a atraktivní perleťové ciferníky.

THE BOWERY

Hodinky Rosefield The Bowery

Pokud máte rady bohémský styl, ve kterém se nemusíte řídit módními pravidly, ale zároveň se nechcete příliš vzdálit od klasiky, 38-milimetrové modely Rosefield Bowery si zamilujete. Nás okouzlili zejména kousky se světle šedými a růžovými štepovanými řemínky z pravé kůže.

THE GRAMERCY

Hodinky Rosefield The Gramercy

A na závěr to nejlepší – hodinky z kolekce, jejíž dal jméno malý soukromý park na Manhattanu, domov módních návrhářů z celého světa. Pouzdra s širším okružím, řemínky s delikátní zrnitou strukturou a čistými ciferníky jsou stejně fascinující jako italské architektonické prvky a neogotický sloh budov v Gramercy.

Zapomněli jsme na něco? Ovšemže ano. Pokud by vám nestačily informace z tohoto blogu, doporučujeme skvělý instagramový účet značky Rosefield. Najdete v něm stovky nápadů a tipů na zakomponování hodinek do vašeho stylu.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.