První slevový poukaz za hodnocení hodinek v tomto roce putuje do rukou…

Michal Pindura 0 12.02.2017

BOCCIA TITANIUM 3165-20

Tři měsíce jsou za námi. A to znamená jediné – vybírali jsme prvního majitele nebo majitelku slevového poukazu v hodnotě 750 korun v tomto roce.

Ti, kteří naši soutěž už zachytili, vědí, že tímto způsobem pravidelně odměňujeme snahu našich zákazníků, kteří přidali k některému produktu z nabídky e-shopu irisimo.cz své hodnocení a co nejpodrobnější popis.

Hodnocení hodinek se skutečně vyplatí. Tentokrát se napsání detailního popisu modelu BOCCIA TITANIUM 3165-20 vyplatilo panu Romanovi Benešovi z Jeníkova. Srdečně blahopřejeme!

Proč odměňujeme autorů hodnocení? Je to jednoduché. Výstižné uživatelské recenze a osobní zkušenosti jsou často rozhodujícím jazýčkem na váze při výběru nových hodinek, přičemž mnohdy dokáží zabránit zklamání z nevhodné koupě.
Ohodnoťte hodinky z naší nabídky a v nejbližším kole losování se možná usměje štěstí právě na Vás. Nevíte jak na to? Nechte se inspirovat hodnocením aktuálního vítěze a jeho popisem titanových dámských hodinek BOCCIA TITANIUM 3165-20.

„Opravdu krásné vkusné dámské hodinky. Objednával jsem je pro manželku pouze podle vyobrazeného obrázku a skutečnost předčila mé očekávání. Nevšední zabarvení a krásně prošitý kožený náramek a už i rozbalování z luxusní krabičky byl zážitek. Byla nadšená, skvělý dárek. Před objednávkou jsem i telefonicky kontaktoval obchod s jistým dotazem a byl jsem mile překvapen jejich přístupem.“

Neváhejte a přidejte i Vaše hodnocení. Zda bude tím nejlepším se dozvíte 30. června 2017.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.