proHodinky.cz se změní na IRISIMO. Co mohou zákazníci očekávat?

Michal Pindura 1 08.07.2020

irisimo.cz se mění na IRISIMO

5. května čeká internetový obchod proHodinky.cz velká změna. Po sedmi letech působení na českém trhu s hodinkami a šperky a 15 letech existence mateřské firmy, dojde k rebrandingu značky na IRISIMO. Spolu s novým názvem budou představeny i nové logo a inovovaný web.

15 let je v životě každé firmy dlouhá doba, během níž dochází k mnohým větším či menším změnám. Platí to i pro obchod proHodinky.cz. Společnost, která se u nás úspěšně etablovala v segmentu prodeje náramkových hodinek a šperků, má za sebou mimořádně zdařilé období. Z malého stánku v obchodním domě vyrostla značka s tisíci spokojených zákazníků a působností v několika evropských zemích. Jelikož k sortimentu originálních hodinek a šperků přidali majitelé značky stále bohatší nabídku slunečních brýlí a dalších módních doplňků, název irisimo.cz začal být pro rychle expandující e-shop obmedzující.

PROČ SE MĚNÍ NÁZEV A PROČ PRÁVĚ IRISIMO?

Při rozhodování o změně názvu a firemní identity výrazně zavážila i skutečnost, že společnost působí v různých zemích pod několika jmény. Zatímco v České republice je to proHodinky.czz, v sousedním Slovensku vystupuje jako hodinky.sk, v Maďarsku proKarórák.hu a v Rumunsku proCeasuri.ro. Sjednocení lokálních brandů pod jednu mezinárodní značku, která navíc mezitím stihla oslovit zákazníky v Chorvatsku, Slovinsku, Bulharsku a Polsku, se tak i s výhledem do budoucna jevilo jako jediný správný krok.

Právě kvůli potřebě sjednocení padla volba na originální, univerzálně použitelný název, který se bude snadno vyslovovat, ještě snadněji pamatovat a který v sobě odráží filozofii společnosti. V ní jsou vždy na prvním místě zákazníci, kteří díky stylovým hodinkám a šperkům mohou zazářit skutečně naplno.

V novém inspirativním názvu proto spojuje jméno mytické bohyně duhy Iris, zobrazované s třpytivým závojem, a vzácného momentu, během kterého si všichni kolem všimnou opojnou krásu, vkus a styl osoby ozdobené některým z nabízených módních doplňků. IRISIMO by mělo být tím vysněným místem, kde každý najde svou vlastní výjimečnost, vymaní se z nudných stereotypů a kde se bude cítit příjemně.

I z tohoto důvodu byl výrazně propracovaný design e-shopu, v němž dominují vzdušnost, čisté linie a přehlednost. Jednoduchý, ale přitom v maximální míře funkční vzhled neodpoutává pozornost od jedinečných produktů a umožňuje jejich pohodlný výběr.

NOVÁ ÉRA NESE NÁZEV IRISIMO

Se změnou názvu přichází nová éra v péči o zákazníka, změní se webová stránka a logo, ale zároveň se zachovává vše dobré, co si zákazníci dosud cenili a na co byli zvyklí.

Co vše se změní:

- internetová adresa | www.irisimo.cz
- e-mailové adresy | objednavky@irisimo.cz, podpora@irisimo.cz, reklamace@irisimo.cz
- logo značky
- design e-shopu
- sortiment produktů bude mnohem bohatší

Co zůstává stejné jako doposud:

- ceny se v žádném případě nemění a pokud, tak jen směrem dolů
- expresní doprava s doručením zboží do 24 hodin
- prémiové služby
- osobní přístup
- originalita zboží
- přihlašovací údaje a historie objednávek našich zákazníků zůstávají v platnosti

JAK OVLIVNÍ ZMĚNY VÁŠ NÁKUP?

Odpověď je prostá - absolutně nijak. I nadále nakupujete u důvěryhodného autorizovaného prodejce, který dbá na dodržování zásad bezpečného nákupu nad rámec minima stanoveného zákonem. Jinak řečeno, IRISIMO je zde pro všechny, kteří chtějí vyzkoušet něco nového, aniž by přišli o garantovanou kvalitu, originalitu zboží a bonusové prémiové služby včetně prozákaznický orientovaných specialit, jakými jsou záruka prodloužena na 36 měsíců, VIP servis a možnost vrátit zboží v lhůtě až jednoho roku.

Objevte svou výjimečnost. Nezapomeňte, změna nastane 5. května 2020.

 

Přidat komentář

Komentáře (1)

VinnyMousa электронные сигареты в рассказове hqd как правильно пользоваться ------ электронная сигарета в новоблагодарном эйкьюди электронные как пользоваться