Novinky DKNY Chambers si dávají smělé cíle. Díky svým danostem je mohou dosáhnout.

Michal Pindura 0 24.04.2016

Novinky DKNY Chambers si dávají smělé cíle. Díky svým danostem je mohou dosáhnout.

Módní značka DKNY dodala na náš sklad tucet svěžích jarních novinek. Pouze dva z dámských kousků s atmosférou kosmopolitního New Yorku se však mohou pochlubit vyváženým poměrem mezi okouzlujícím vzhledem, funkcemi a hodnotnými materiály.

DKNY Chambers 2223 a Chambers 2224 jsou jiné. Na rozdíl od hodinek předurčených na jedinou „životní roli“, která začíná a končí u outfitu, chtějí tyto robustní a zároveň elegantní ocelové modely dokázat více. Jak říká je výrobce, rádi by uspokojily potřeby dnešní moderní ženy. Ačkoli to není snadný úkol, díky svým danostem na to určitě mají.
Designově jde vlastně o hodinářskou klasiku – i když jedno očko třeba občas přivřít, abyste pod je třpytivým „make-upem“ rozeznali tradiční tvary. 38 mm hodinky je maskují desítkami broušených kamínků vloženými do hmoty okruží. Vybroušené krystaly působí dvojím způsobem – na jedné straně přitahují pohledy, na druhé silou magnetu odvádějí od vnímání těchto hodinek jako čisté klasiky.

Dámské hodinky DKNY Chambers 2223 a Chambers 2224 | irisimo.cz

V sevření třpytu a pod ochranou minerálního sklíčka se v celé své impozantnosti ukazuje bílý analogový ciferník, který co-to naznačuje, jakými fintami se značka DKNY hodlá trefit do vkusu současných emancipovaných žen. Čtyři subciferníky patřící chronografu a multifunkčnímu datumu se zobrazením dne v týdnu doplňují tři centrální ručičky a okénko datumovky na pozici 4:30. Ano, DKNY Chambers 2223Chambers 2224 bodují funkcemi. Je chvályhodné, že při tolika ukazatelích a plné sadě aplikovaných indexů se šikmými fasety se jim podařilo zachovat přehlednost a vzdušnost ciferníku. Radost na něj dívat.

Novinky z dílen slavné návrhářky Donny Karan kombinují třpyt okruží a funkce japonského quartz strojku s voděodolností 50M / 5ATM a kvalitami keramiky. Bílý materiál, ze kterého je vyroben náramek (zakončený ocelovou skládací sponou), totiž není nic jiného, než keramická směs. Vyznačuje se vysokou odolností vůči chemikáliím, poškrábání a navíc je naprosto hypoalergenní.

Okouzlující design, funkční tříspřežím a pokročilé materiály. Tím vším by hodinky DKNY Chambers 2223 a Chambers 2224 mohly uspokojit i vaše potřeby.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.