Nová kolekce hodinek Police. Nabízí gotiku, steampunk i nadčasovou eleganci

Michal Pindura 0 25.01.2017

Pánské hodinky Police Mystery

Nevěřili byste, ale psát o hodinkách je někdy řádně náročné. Ne že by se bránili nebo by jsme se při jejich popisu fyzicky nadělali, ale jisté modely dokáží klást odpor různými způsoby. Jedním chybí nápad, jiné nedopadly nejšťastnější po stránce designu, u dalších pokulhává komfort nošení či ovládání a ve speciálních případech se všechny tyto neduhy setkají v jedněch hodinkách … no prostě katastrofa. Ovšem, existují modely – a těch je chválabohu většina, při nichž běhají prsty po klávesnici skoro samy. Informování o nich je pro nás vášní a náležitě si to užíváme. Jako například teď. V naší nabídce se totiž ocitli nové pánské, dámské i unisexové modely avantgardní italské značky Police a chvíle, kdy vám je představíme, jsme se nemohli dočkat.

PÁNSKÉ NOVINKY POLICE

Začněme početnější čistě pánskou a unisex enklávou. Modely, které Police poslala do obchodů před, respektive během sezóny podzim/zima 2016 potvrzují to, co je o této značce dobře známé. Její hodinky musí být stůj co stůj dokonale vidět. Metody vedoucí k dosažení hromadného „wow efektu“ mají návrháři hodinářské odnože firmy, která se za více než třicet let existence stala kultem věkem či duchem mladých lidí po celém světě, v malíčku. Jejich kreace ohromují kolosálním rozměry, kurážnými motivy, případně tvary, jaké u náramkových hodinek nejsou běžné. Muži, pro které jsou hodinky módním doplňkem vyjadřujícím jejich nebetyčné sebevědomí a odvahu, si na nových pánských hodinkách Police pošmáknou.

Pánské hodinky Police Copperhead

Pokud bychom v řadách novinek měli udělat pořádek, rozdělili bychom je do čtyř skupin:

GOTICKÉ

Zde není třeba mnoho slov. Police má na modely s motivy stylizovaných lebek a křížů slabost již delší dobu. A neodpustila si je ani tentokrát. Ciferníkem hodinek ze sérií Predator dominuje reliéfní vyobrazení lebky, která je zavěšena na pěti nosnících. Pokud si myslíte, že tím to hasne, jste na omylu. Konstrukce je nadmíru efektní – část ciferníku je otevřená a při nasazení na ruku bude kolem lebky rozprostřena vaše vlastní kůže. Jak říkáme, efektní! Chcete-li na zápěstí nosit keltský kříž a vydatnou porci jakoby nedbale upravené nerezové oceli, doporučujeme vám záhadné modely z řady Mystery.

Pánské hodinky Police Predator

STŘÍBRO
Rodinné stříbro značky Police. Moderní hodinky inspirované stylem steampunk, tedy stylem ve kterém hraje hlavní roli sci-fi či fantasy, postapokaliptické prostředí a technologie z předminulého století, jsou ideální volbou pro chlapy, kteří se nebojí nosit něco, čím se odliší od šedivé uniformity okolí. Nadrozměrné modely z linií Copperhead, Bushmaster nebo Armor jsou kvalitně zpracované, spárované s řemínky z poctivé přírodní kůže a jejich specialitou je schopnost ukazování času ve vícero časových pásmech.

Pánské hodinky Police Copperhead a Bushmaster

ELEGANTNÍ
Ano, Police umí i skoro oblekovou eleganci. V poslední kolekci má ale přívlastek kvadratická. V pánské sérii Vantage a unisexové Skyline X se vše točí kolem ostrých úhlů a přímočarého vzhledu. Pouzdra s voděodolností 50M/5ATM jsou obdélníkové a zakřivením kopírují tvar zápěstí. Designově střídmější modely Skyline X jsou z našeho pohledu více dámské než pánské, ale díky minimu indicií, jimiž by se mohly převážit na jednu nebo druhou stranu, si je dokážeme představit i na pánské ruce.

Unisex hodinky Police Skyline X

SPORTOVNÍ
Jak se na sportovní hodinky patří, převládajícími charakteristikami modelových linií Contest a Scrambler jsou dynamika a mohutnost. Chtít ale od značky Police ryze sportovní parametry a funkce, by znamenalo, že o její produkci hodně nevíte. Místo nich je vám k dispozici svěžest, modernost a vlastní, nenapodobitelný styl. U modelů Scrambler bychom zvlášť zmínili funkce multifunkčního data a času v 24-hodinovém formátu, u jejich akčnejších sourozenců Contest zase integrovaný profilovaný řemínek z flexibilního plastu a učebnicovou čitelnost ciferníku.

Pánské hodinky Police Contest a Scrambler

DÁMSKÉ NOVINKY POLICE

Kapitola dámských hodinek Police je citelně chudší co se týče počtu modelů, ale kompenzuje to zvýšenou atraktivitou. V době psaní tohoto článku ji tvořila dvojice nadčasových fashion kousků Celebration se zlatými ocelovými pouzdry a hladkými koženými řemínky sněhově bílé nebo temperamentní vínově červené barvy. Oba modely působí delikátně i zásluhou leštěných „Dauphiné“ ručiček a zejména indexů – broušených zirkonů vsazených do zlatých lůžek. Podle našeho názoru jsou tyto dámské novinky jednoznačně nejpovedenější za posledních pár let a jsou schopny pozvednout každý outfit o několik levelů výš.

Dámské hodinky Police Celebration

Momentálně si dámské oddělení s logem značky Police znatelně polepšilo. Přibyly v něm další modely, a to i takové, jejichž elegance o malý krůček ustoupila sportovnímu designu.

Foto: instagram/mahavir_royal_accessories, instagram/policelifestyle, data.gioiapura.it

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.