Na černou nic nemá. Těchto 6 černých hodinek musíte mít

Michal Pindura 0 10.09.2018

Na čiernu nič nemá. Platí to aj pre hodinky.

Ať by se ostatní barvy jakkoliv snažili, u módních tvůrců je magická černá jedinou stálicí, která přežije všechny rychle se měnící trendy. Proč je to tak? Pokud bychom si udělali rychlý přehled, které z odstínů se navzájem doplňují a nepřekážejí si, černá by z tohoto našeho mikrosouboje vyšla jako suverénní vítěz. Nepotřebujete být módní guru, abyste v černé našli univerzální barvu, která může být sportovní, elegantní, luxusní, zeštíhlující, kontrastní i nenápadná. Zvládla by to nějaká jiná?

I ve sféře hodinek zajímá nadčasová černá dominantní postavení. Sotva byste našli značku, které by se jí podařilo při tvorbě designu vyhnout. Po důvodech, proč je tomu tak, netřeba dlouho pátrat. Zákazníci a zákaznice černou milují a také ji vyžadují. Černé hodinky jsou totiž nejen skvělým módním doplňkem, ale v mnoha, většinou společensky laděných případech i povinnou výbavou. Bez ohledu na sezonu a to, co máte právě na sobě, na temnou krásu černých hodinek se můžete vždy plně spolehnout.

Černé hodinky nabízejí ženám i mužům stovky různých provedení, stylů a desítky materiálů, přičemž každé mají cosi do sebe a zároveň jsou každé jiné. V následujících řádcích najdete náš aktuální výběr toho nejlepšího z kategorie černých hodinek. Inspirujte se:

ČERNÉ HODINKY PRO PÁNY

1. TIMEX WATERBURY CLASSIC CHRONOGRAPH 40MM LEATHER STRAP WATCH TW2R71800

TIMEX WATERBURY CLASSIC CHRONOGRAPH 40MM LEATHER STRAP WATCH TW2R71800

Pánské hodinky Timex z kolekce Waterbury jsou bez ohledu na barevné zpracování vždy zásahem do černého. Pro černý chronograf TW2R71800 to platí dvojnásob a je zcela snadné pochopit, proč. Sportovní náladou šmrncnuté model se třemi registry a datumovkou vsadil na účelnost, která nepůsobí rušivě ani v kombinaci se seriózním oblečením. Bonusem je patentovaný systém podsvícení Indiglo, jehož benefity oceníte, když se ven začne stmívat.

2. POLICE CAVERN PL15396JSB/57M

Italský styl protkán gotikou. Přesně v těchto vodách se cítí designéři značky Police nejvíce jako doma. Ústředním prvkem tajemného tříručičkového modelu Cavern je čtyřramenný kříž, kterému na ciferníku dělají společnost tematické středověké florální motivy a nenápadné číslice s trefně zvoleným fontem. Kontrastní ručičky vyplněné bílou barvou jsou dostatečně široké na to, aby na černém a tmavě šedém podkladu nezanikly. Pokud hledáte hodinky, které podtrhnou vaši osobnost a nebojíte se jít proti proudu, právě jste je našli.

3. TISSOT GENTLEMAN SWISSMATIC T098.407.36.052.00

TISSOT GENTLEMAN SWISSMATIC T098.407.36.052.00

Automat od Tissotu je v strhávání pozornosti totálním opakem předešlého modelu. Neříkáme, že zůstane nepovšimnut, ale jeho trumfy jsou někde jinde. Ve Švýcarsku vyrobené hodinky disponují plaveckou voděodolností 100M/10ATM (neřekli byste, že?), odolným safírovým sklíčkem a v jejich nitru se nachází mechanický strojek, který byl inženýry Tissotu postaven na základech přelomového kalibru Swatch Sistem51.

ČIERNE HODINKY PRE DÁMY

4. SUNDAY ROSE ALIVE PEONY DREAM SUN-S05

Sofistikované a absolutně ženské. Hodinky z nové kolekce české značky Sunday Rose si podmaní srdce všech dívek a žen, které každé jaro netrpělivě čekají na rozkvetlé okouzlujících pivoněk. Precizně ztvárněné květiny jsou na černý ciferník vytištěné v tlumených vintage tónech tak, aby nepřebily eleganci římských číslic v odstínu růžového zlata. Ideálně je vyřešen i řemínek. Vyroben je z pravé kůže a na zápěstí vytvoří jen tenkou černou linii.

5. ROSEFIELD THE MERCER BLACK BLACK MBB-M43

O meshových náramcích jsme se již v jiných našich blozích vyjádřili jako o trvalém trendu. Hodinky jimi vybavené se skvěle nosí, dokonale kopírují zápěstí a jsou krásné vzdušné. Ladnost meshe je v designu modelu z kolekce Mercer podpořena štíhlými ručičkami a jednoduchými přímými indexy. A kde vidíme tyto hodinky my? Jednoznačně u módou posedlých žen, které preferují městský styl s možností bezproblémového nošení v korporátním prostředí.

6. KERBHOLZ FRIDA BLACK MARBLE – MIDNIGHT BLACK

Tipněte si, která část hodinek německé značky Kerbholz, si zaslouží nejvíce superlativů? Ovšem, je to opět ciferník. Tentokrát však neboduje zásluhou kreativity designérů, ale díky všemocné matce přírodě. To ona je autorem unikátní kresby na plátku pravého mramoru a pouze ona může za to, že na světě nenajdete dva exempláře se stejnou texturou. Máte v plánu dát najevo jedinečnost své osobnosti? Věřte nám, lepší hodinky nenajdete.

Netrefili jsme se do vašeho vkusu? Mrkněte na kompletní nabídku černých hodinek od renomovaných značek a vyberte si ty pravé pro vás.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.