Kožený nebo textilní řemínek? Nerozhodujte se, v dárkovém setu od Timex dostanete oba

Michal Pindura 3 15.03.2017

Kožený nebo textilní řemínek? Nerozhodujte se, v dárkovém setu od Timex dostanete oba

Dárkové sety. Už při vyslovení tohoto zázračného slovního spojení se v mnoha z nás začne rozlévat pocit štěstí. Za prvé proto, že asi neexistuje osoba, která by nechtěla být obdarována a zadruhé proto, že dárková sada – a zvláště taková, který spadá do oblasti módy – je téměř vždy zárukou, že její součásti k sobě dokonale ladí.

Dárkové sety, jaké u nás můžete koupit, se obvykle skládají z hodinek a stylově identických náramků, přívěsků nebo náušnic. Volba doplňků dává tušit, že v devíti z deseti případů (a to jsme možná ještě měli nějaké desetinky přidat) jde o sady, které si to namíří do dámských šatníků, kde se stanou vítaným osvěžením pečlivě budovaných kolekcí bižuterie nebo šperků. Kdo by je nechtěl? Kombinování doplňků k outfitu je s nimi hračkou, celý jindy zdlouhavý proces zkrátí na pár vteřin a výsledek … ten vždy – ale opravdu vždy – stojí za to. My ženy se těšíme, ale co naši muži?

Timex Weekender Box Set TWG012500, balení

Této malé nespravedlnosti dárkových setů si spolu s námi všimli i designéři americké značky Timex. Stála před nimi slušná výzva se dvěma metami: 1. naplnit podstatu dárkového setu; 2. navrhnout ho tak, aby jeho obsah uspěl u žen i u mužů. Protože ne u každého chlapa by našli pochopení náramky a podobné druhy ozdob, vybrali se lehčí unisex stezkou, ze které je stejně blízko na dámské i pánské zápěstí. Kompromisní řešení bez kompromisů má název Timex Weekender Box Set TWG012500.

Timex Weekender Box Set TWG012500

V úhledné černé kazetě z tvrdého kartonu se na podkladě s texturou světlého dřeva nachází model ze zákaznický vyhledávané série Weekender, jehož nenucený casual styl posouvá k ležérní eleganci hnědý řemínek z hlazené kůže. Hned vedle něj leží druhý řemínek, ale tentokrát více sportovní NATO popruh z námořnický modrého nylonu. Pokud vás v této chvíli propadla myšlenka na starosti s vybíráním a nasazováním osiček, kterými byste ztráceli drahocenný čas a nervy při každé výměně řemínků, buďte klidní. Řemínky se snadno provléknou úchyty pod pouzdro a je hotovo. V praxi to vypadá tak, že nestihnete ani napočítat do deseti a na ruce metě stejné a přitom úplně jiné hodinky, které se hodí k džínům, ale klidně i k dvouřadému saku.

Timex Weekender Box Set TWG012500, pánské

Apropo hodinky. Timex Weekender Box Set je především o nich. Jedná se o tříručičkový quartz model s rozměry leštěného pouzdra 40 × 9 mm. Obě čísla potvrzují, že Timex skutečně dbá na univerzálnost hodinek. Dámy ani pánové se jistě nebudou stěžovat na to, že jsou velké nebo naopak malé. Pouzdro je navíc příkladně zaoblené, což jeho rysy zjemňuje, aniž by ho to jakkoli diskvalifikovalo u některého z pohlaví. Good job, Timex.

Pod minerálním sklíčkem svítí bílý ciferník s kontrastními černými číslicemi. Rozložení prvků je účelné a snadno čitelné. Napomáhá k tomu zřetelný font hodinových markerů a také pomocná sekundová škála po obvodu ciferníku. Zajímavostí je přídavná 24-hodinová stupnice (tzv. Military Time), jakou běžně vídáme hodinek typu Field, u kterých je předpoklad pro vojenské využití. Na ostré nasazení v terénu ale tyto hodinky nejsou stavěné. S voděodolností 30M/3ATM je lepší zůstat mimo dosah vody s jinou formou než je déšť nebo mytí nádobí. Jsou to prostě módní hodinky do města a tak to i zůstane.

Timex Weekender Box Set TWG012500, dámské

Co je u hodinek Timex standardně na vysoké úrovni, je viditelnost ciferníku za zhoršených světelných podmínek. Po stisknutí korunky se bílá plocha díky technologii Indiglo změní na zeleno-modrý disk s jasem převyšujícím potřeby odečítání času.

Náš verdikt: Timex Weekender Box Set TWG012500 je klasický dárkový set, který nerozděluje, ale spojuje. Své si v něm najdou ženy i muži. Nejlepší však je, že v něm dostanete zdarma něco, za co jindy musíte zaplatit.

Foto: instagram.com/urbanedcsupply, instagram.com/dailymagicspell

Přidat komentář

Komentáře (3)

melodi88 Bandar Slot Lengkap Dan Seru Online "melodi88"
jajal99 Bandar Slot Lengkap Dan Seru Online "JAJAL99"
julian official and trusted online slots. so much fun https://melodi88.pro/