Hodinky jako vánoční dárek? Těmito modely uděláte radost každému muži

Michal Pindura 0 30.11.2016

Hodinky ako vianočný darček? Týmito modelmi spravíte radosť každému mužovi

A máme je tu zas. Vánoce, po roce opět klepou na dveře a více než kdykoliv jindy během roku nám vnucují staré známé otázky: „co jen koupím mému manželovi, manželce, babičce či nejlepší kamarádce …, aby věděli, že mi na nich záleží?“. Jelikož zaručených rad, jak a co nakupovat je plný internet, ani my nechceme zůstat pozadu.

To, že nejlepší, co můžete před Vánocemi udělat, je myslet na nákup dárků předem jsme vám připomněli v nedávném blogu. Věříme, že jste tak učinili ???? Tentokrát nechceme psát ani o tom, jaké je dobré mít časovou rezervu a nespoléhat se dny těsně před Štědrým dnem, kdy vrcholí předvánoční shon a vy už sotva budete mít šanci koupené zboží vrátit.

Blížící se nejkrásnější svátky roku jsou pro nás v irisimo.cz skvělou příležitostí na oprášení našeho oblíbeného seriálu o hodinkách, které by neměly chybět ani pod vaším vánočním stromečkem. Důvodů na pokračování těchto článků máme několik: doba se posunula, změnili se trendy, vyvinuly se technologie … To, co bylo IN před dvanácti měsíci je dnes minulostí, ke které se nebudeme vracet.

Vánoce jsou výjimečný svátek a ten si žádá výjimečné, kvalitní a zejména originální hodinky. Jelikož nechceme míchat hrušky s jablky, dnešní článek je určen především těm, kteří si lámou hlavu výběrem dárku pro pány, tedy prítele, otce, syny nebo vnuky. Chápeme, není to nic snadné. Ještě předtím, než vám představíme naše tipy na hodinky, kterými zaručeně uděláte radost každému chlapovi, měli byste si položit otázku, jaký typ muže plánujete obdarovat. Je to pán v letech? Aktivní sportovec? Lehkovážný teenager? Nebo dokonce seriózní byznysmen? Pamatujte, správný odhad je polovina úspěchu.
Pokud již máte úplně jasno, pro koho hodinky kupujete a víte i kolik jste za ně ochotni/ochotné utratit (není vše jen o ceně), nezbývá nám nic jiného, ​​než dát prostor jednotlivým modelům roztřídění do přehledných kategorií. Toto jsou naši Vánoční favorité na pánské zápěstí:

HODINKY PRO VYZNAVAČE SPORTU A OUTDOORU 

Značky: TISSOT T-TOUCH, CASIO PRO TREK, TIMEX EXPEDITION, LUMINOX

Hodinky pro tyto chlapy jsou robustní, odolné a funkčně i konstrukčně přizpůsobeny dynamickému životnímu stylu a nástrahám, se kterými je možné přijít do kontaktu při sportu a v přírodě. Je vhodné, aby byly odolné vůči vodě alespoň do 100M/ 10ATM a podle předurčení pro konkrétní účel nabízeli funkce jako jsou stopky, časovač, případně barometr a výškoměr.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE VYZNÁVAČA ŠPORTU A OUTDOORU

Horní rad:

Tissot T-Race Touch T081.420.97.057.07 Tour de France 2016

Casio Pro Trek PRW 6000Y-1A

Spodní rad:

Luminox Recon 8831.KM

Timex Expedition TW4B02900

HODINKY PRO CHLAPA MILUJÍCÍHO TECHNOLOGIE

Značky: CASIO G-SHOCK, CITIZEN, SEIKO, BERING

Pro muže snad nejatraktivnější kategorie. S technologiemi, kterými jsou vybaveny tyto hodinky se dá hrát dlouhé hodiny, ale především jsou připraveny plnit svůj prvořadý účel. Solární napájení odbřemení od výměn baterie, rádiová synchronizace času zajistí absolutní přesnost a bohatá senzorová výbava pomůže s měřením takových veličin, pro které byly kdysi potřebné specializované přístroje.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE CHLAPA MILUJÚCEHO TECHNOLÓGIE

Horní rad:

Casio G-S GW 9300DC-1

Citizen AT9036-08E

Spodní rad:

Seiko SSC425P1

Bering 34440-707

HODINKY PRO STYLOVÉHO ELEGÁNA

Značky: FESTINA, TOMMY HILFIGER, FOSSIL, CALVIN KLEIN

Tihle chlapi nepotřebují kvantum funkcí ani všemožnou odolnost. Mnohem více jim záleží na svém vzhledu a tom, jak se prezentují navenek. Zapomeňte na kýčovitě hodinky z tržnice. Doporučujeme vám sáhnout po uhlazených a designově vytříbených módních značkách – ano, i muži si potrpí na zvučné značky. Pokud se navíc adresát vašeho vánočního dárku orientuje v hodinkách, sázkou na jistotu jsou poctivé mechanické hodinky.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE ŠTÝLOVÉHO ELEGÁNA

Horní rad:

Festina Automatic 6846/1

Fossil CH3034

Spodní rad:

Tommy Hilfiger 1791244

Calvin Klein CITY K2G271Z6

HODINKY PRO VYTÍŽENÉHO MANAŽERA

Značky: CERTINA, TISSOT T-TREND, JUNKERS, CIMIER, VOSTOK

Dochvilnost nadevše! Pro manažera či byznysmena hraje důležitou roli každá vteřina. Doporučujeme vám proto vybírat z hodinek, které netrpí nedostatkem přesnosti, nabízejí přehled o čase ve více časových pásmech a přitom vypadají tak, aby si své místo zastavili v kombinaci s dobře padnoucím oblekem. Dbejte i na původ hodinek. Nejvíce ceněné jsou modely švýcarské, respektive německé výroby.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE VYŤAŽENÉHO MANAŽÉRA

Horní rad:

Certina DS 8 C033.450.22.031.00

Tissot Couturier Automatic T035.428.36.051.00

Spodní rad:

Junkers Worldtimer 6892-2

Vostok YM86/565B288

HODINKY PRO TEENAGERY

Značky: POLICE, DIESEL, KOMONO, DANIEL WELLINGTON, CASIO G-SHOCK

Nejuvolněnější kategorie, ve které se nemusíte bát odvážné velikosti, živých barev ani výrazných vzorů. Zde platí, čím více, tím lépe. Poslouchejte svého teenagera, sám vám řekne, co momentálně letí, jaké hodinky nosí jeho spolužáci a jaké by chtěl nosit on sám. Můžete se vydat cestou nadrozmernosti nebo vyzývavosti. Nezapomeňte ani na sportovce, jejichž potřeby dokáží hodinky snadno zohlednit.

Vianoce 2016 - HODINKY PRE TÍNEDŽERA

Horní rad:

Police PL14536JSB/12A

Diesel DZ4406

Spodní rad:

Komono The One Black W1904

Daniel Wellington 0203DW

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.