Francie inspiruje. Stalo se múzou pro značku Pierre Cardin

Michal Pindura 0 25.10.2015

Francúzsko inšpiruje. Najnovšie sa stalo múzou pre značku Pierre Cardin

Kraj kolem města Bordeaux má své neopakovatelné kouzlo. Tři miliony turistů z celého světa se za rok vyberou do regionu proslulého famózním vínem, krásami památek zapsaných do seznamu UNESCO či lákadly pobřeží Aquitanie. Jihozápadní Francie se nejednou stalo múzou malířů, sochařů, básníků … S uvedením novinek Pierre Cardin Le Bouscat, které dostaly jméno podle města v departementu Gironde, lze konstatovat, že inspirací v oblasti nekonečných vinic nepohrdli ani designéři hodinek.

Kvarteto elegantních dámských modelů se vyznačuje nenuceností a jemným nádechem historické klasiky. Kulaté pouzdra se suverénně ženským průměrem 30 mm jsou vyrobeny z nerezavějící oceli, přičemž se na nich nacházejí broušené i leštěné partie. Zrcadlově vyleštěné je například tenoučké okruží, které v maximální možné míře ustoupilo ciferníku. Počítá se každý milimetr, zvlášť při podobně útlých hodinkách.

Pierre Cardin Le Bouscat, modely PC901732F04 a PC901732F03

Okruží je společně s barvou ciferníku, řemínku a korunky jedním z rozlišovacím prvků fashion novinek. Model PC901732F04 kombinuje okruží v barvě červeného zlata se stříbrným ciferníkem a hnědým řemínkem. Hřejivé odlesky PVD vrstvy jsou vlastní i verzi PC901732F03, akorát červené zlato na ní vystřídal povlak v odstínu žlutého zlata. Zbylé dva kousky PC901732F02PC901732F01 zlaté plochy úplně vypustili a namísto hnědého koženého řemínku s texturou připomínající kůži krokodýla vsadili na jeho černý variantu.

Pierre Cardin Le Bouscat, modely PC901732F02 a PC901732F01

Pod minerálním sklíčkem se u quartz hodinek Pierre Cardin Le Bouscat neděje nic, co by narušilo výborný dojem, který zanechává jejich zevnějšek. Klasické rozložení s datumovkou na třetí hodině se designem zavděčí všem pravověrným tradicionalistkám. Velké římské číslice, obruba ve stylu železniční trati a pichlavé „Dauphine“ ručičky jsou přesně tím, co vyžadují lidé s náklonností ke starým dobrým hodinářským mravům.

Dámské novinky Pierre Cardin Le Bouscat máme skladem, připravené k okamžitému odeslání.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.