FOSSIL JR 1436 – military ducha v sobě nezapřou

Michal Pindura 0 30.05.2013

FOSSIL JR 1436Americký hodinářský gigant Fossil sdružuje v military kolekci Nate & Gage hodinky, které svou mužskost dávají najevo bez přehnaných gest, ale zároveň jim nechybí robustnost a praktičnost, tedy vlastnosti, které jsou pány u předmětů každodenní potřeby upřednostňovány. Novinka FOSSIL JR 1436 je jedním z nich.

z letmého pohledu na hodinky, jejichž průměr pouzdra z oceli 316L narostl bez milimetru na odvážných pět centimetrů, je zřejmé, že mužské vibrace v kombinaci s leteckým charakterem z nich dělají ideálního společníka každého chlapa. Velkoformátové tělo s voděodolností 50M/5ATM je prakticky broušené, aby minimalizovalo nežádoucí odlesky světla. K tomu přispívá i černý ciferník krytý minerálním sklíčkem. Na jeho matném povrchu doslova svítí výrazné bílé prvky. Pojem svítí jsme nezvolili náhodně. Bílé plochy totiž v šeru spolehlivě navigují oči díky silné fosforeskující vrstvě.

O přesný čas hodinek FOSSIL JR 1436 se stará kvalitní japonský quartz strojek, který zvládne kromě zobrazování hodin, minut a sekund pohánět i dva registry chronografu, subciferník 24hodinového formátu času a jednoduchou datumovku situovanou na pozici čtvrté hodiny.

Military novinku FOSSIL JR 1436 máme skladem za 3645 Kč.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.