Festina Mademoiselle SWAROVSKI® Crystals – nejtřpytivější hodinky sezóny rozzáří vás i vaše outfity

Michal Pindura 0 08.10.2017

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals F20331/1

Jestli je v létě něčeho dostatek, je to sluneční svit. Byly dny – a nejsou tak dávno – co jsme se před horkými paprsky skrývali ve stínu slunečníků. Nyní, když zde máme podzim, můžeme na hledání chládku a občasné nadávání na spalující teploty pouze nostalgicky vzpomínat. Dny jsou kratší a slunce, které nám vždy spolehlivě zlepší náladu, je jaksi pomálu … I vám tak strašně chybí? Pokud se na vás začíná lepit podzimní melancholie a chcete s ní zatočit, máme pro vás exkluzivní řešení – dámské novinky Festina Mademoiselle SWAROVSKI® Crystals.

Třpytivá kolekce vznikla ještě během léta, kdy si designéři španělské značky umínili, že do podzimní pochmournosti vnesou jasný záblesk světla, jaký dokážou vyčarovat jedině třpytivé kamínky Swarovski. A že je toho světla požehnaně! Dohromady sedmnáct stylem překypujících modelů s ciferníky hustě vykládanými broušenými křišťálovými očky bez nejmenších obtíží uspokojí trendy choutky každé ženy.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals, modely s meshovým náramkem

Na výběr jsou ocelové varianty zpracovány v atraktivních odstínech od stříbrné, přes žluté zlato až po teplou měděnou barvu. Nás nejvíce okouzlili kousky s úzkými meshovými náramky, které krásně podporují jiskření hlavního lákadla novinek, ale o nic méně přitažlivé nejsou ani varianty s koženými řemínky dostupnými v tlumenějších tónech modré, hnědé, béžové a bílé. Variabilitu nabízených provedení ocení především dámy, které v doplňcích na běžné i slavnostnější příležitosti hledají funkčnost a neopakovatelný šarm.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals, kousky s meshovým náramkem

Vše dosud zmíněno je však u modelů Festina Mademoiselle SWAROVSKI® Crystals pouze na druhém místě. To první patří ciferníkům, na kterých záři záplava miniaturních kamínků. Swarovski je mistrem lesku a jeho krystalky v tomto počtu jsou jednoduše nepřehlédnutelné . Nezáleží, zda jsou černé, modré nebo žluté, efekt je dokonalý. Nebudeme přehánět pokud napíšeme, že nám už dlouho nepřišli pod ruce hodinky, které by byly takovým zřetelným prohlášením stylu, jakým jsou tyto krásky od Festiny.

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals F20331/2

Dojem, který v nás zanechali ciferníky novinek ještě umocňuje jejich minimalistický layout se třemi elegantními ručičkami. Dovolíme si říct, že indexy či jiné orientační prvky by celému galapředstavení v hlavní roli se Swarovského krystalky, ubrali na působivosti. S klidem bychom vynechali i logo značky, ale jak by pak vaše okolí zjistilo, jaké úžasné hodinky to máte právě na ruce? ????

Festina Mademoiselle Swarovski® Crystals, modely s koženým řemínkem

K rafinovanému designu Festina navíc přibalila tradičně kvalitní zpracování a solidní technické parametry na čele s japonským quartz strojkem, tvrzeným minerálním sklíčkem a voděodolností 50M/5ATM.

Ještě stále máte pocit, že podzim, ačkoli plný pestrých barev, je pouze předzvěstí zimní šedi? Tak s tím něco dělejte. Novinky Festina Mademoiselle SWAROVSKI® Crystals rozzáří vás i vaše outfity.

Zdroj: Festina

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.