Dost bylo šedé a černé. Dodejte zimě syté barvy hodinkami Fossil Tailor

Michal Pindura 0 11.01.2017

Dost bylo šedé a černé. Dodejte zimě syté barvy hodinkami Fossil Tailor

Smířili jste se už se zimou? Pokud jste si povzdechli a vzápětí jste si pomysleli „co už nadělám“, možná je právě teď ten správný čas, abyste zimu pokusili vnímat v lepším světle. Vždyť, co jí chybí? Mráz se pohrává s kresbami na okenních tabulích, děti mají prázdniny, dospělí dovolené, ze střech visí dlouhé rampouchy a přes noc není díky bílé pokrývce až taková tma. Nebo máme přece něčeho nedostatek?

Pokud se oproti jiným ročním obdobím něco změnilo k horšímu, je to pozitivní vyzařování našeho oblečení. Kde jsou barvy, kde jsou syté odstíny? Místo nich v ulicích vídáme čerň, šeď a jiné melancholické tóny, které vyvolají akorát smutek. Naštěstí, s téměř každým neduhem si můžeme poradit. Stačí zapojit trochu fantazie, nebát se, ale hlavně chtít něco jiného, ​​než šedé myšky kolem vás.

Fossil Tailor Multifunction ES4092

Nemějte strach, nemusíte podstoupit žádnou dramatickou změnu. Na celkové „překopání“ image se především musíte cítit. Začít můžete klidně s něčím menším. Ideální cestou k okamžitému a bezbolestnému rozjasnění zimních ouftitů jsou stylové doplňky – náhrdelníky, náušnice či hodinky. A přestože je není pod dlouhými bundami a čepicemi velmi vidět (snad s výjimkou kabelek), už jen pocit, že máte na sobě cosi barevné, se odrazí na vaší náladě.

Jako na zavolanou zařadila americká značka Fossil do své poslední kolekce dámských náramkových hodinek neformální modely ze série Tailor Multifunction, pro které je zimní deprese absolutně cizí pojem. Jejich syté, ale ne křiklavé barvy jsou přesně tím, co si dny od prosince do února ptají. Královská modrá a vínová (nebo burgundy, chcete-li) jsou odstíny, které mají co nabídnout během celého léta, ale jejich opravdová chvíle nastává s prvním podzimním dnem a končí s posledním zimním.

Fossil Tailor Multifunction ES4121

Co se týče množství modré a vínové, designéři značky Fossil se skutečně vytáhli. Neodsoudili je do role statistů, naopak oblékli do nich prakticky celé hodinky od hlazeného koženého řemínku až po podklad ciferníku, který je po obvodu ozvláštněn jemným gilošovaným vzorem. Právě ciferník bude místem, na které se zřejmě budete dívat nejraději. Díky vodorovnému uložení ukazatelů multifunkčního data a plné sadě aplikovaných indexů je krásně symetrický a přehledný. Výborně navrženy jsou i ručičky – jsou dostatečně široké, uprostřed lomené pro lepší hru světla a nechybí jim ani svítící plošky. U obou modelů jsou detaily na cifernících vyhotovené v odstínu růžového zlata, čímž získali šmrnc a nádech luxusu.

Pouzdra novinek jsou vyrobeny z poctivé nerezavějící oceli, přičemž jejich povrch pokrývá vrstva matně metalického povlaku PVD. Aby nebyly příliš jednoduché a fádní, namísto běžných úchytů řemínku dostali „oldschoolové“ zaoblené nožičky, které vypadají jakoby byly poohýnané z hrubého drátu. Těla s příkladně ženskými rozměrech 34 × 9 mm zacelené plochým minerálním sklíčkem a s vodou si poradí do úrovně 50M/5ATM, které je vhodná pro sprchování i povrchové plavání.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.