Dámské novinky Skagen Anita – hvězdy zimní sezóny 2015/2016

Michal Pindura 0 27.01.2016

Dámské novinky Skagen Anita - hvězdy zimní sezóny 2015/2016

Orion, Cassiopeia, Velký vůz … Hvězdy fascinují lidstvo od nepaměti. Pokud patříte k osobám, které nevynechají ani jednu příležitost, aby mezi tisíci jasnějších i méně jasných světýlek na noční obloze našli některé se známých souhvězdí, bez pochyb jste již zjistili, že zima je na pozorování ideální. Vzduch je krásně čistý, stmívá se mnohem dříve. Tato zima je však ještě jiné překvapení. Na noční obloze se totiž objevily dva nové atraktivní souhvězdí: Anita SKW2385 a Anita 2391.

Pod kódovými označeními se neskrývá nic jiného, než sezónní novinky od americké značky Skagen. Stylové dámské modely s 34-milimetrovými ocelovými pouzdry (voděodolnost 50M / 5ATM) jsou z kategorie designově jednodušších, deficitem šarmu ale rozhodně netrpí. O co jednodušší mají pouzdra, o to více excelují jejich hvězdné ciferníky.

Skagen Anita SKW2391 | irisimo.cz

Na rozdíl od souhvězdí vysoko nad našimi hlavami, s obdivováním hvězdných formací chráněných minerálními sklíčky nemusíte čekat do soumraku. Třpytivé jiskření broušeného křišťálu svádí k pohledům i během nejjasnějších dní. Když si pýchu modelů Skagen Anita SKW2385Anita 2391 ohlédnete detailněji, a porovnáte rozložení třpytivých „hvězd“ se skutečnou hvězdnou mapou, dříve či později přijdete na to, že jejich konstelace neodpovídá žádnému známému souhvězdí. Puntičkářským astronomům se sice nezavděčí, ale u fashion kousků přece jde o něco úplně jiného, no ne?

Skagen Anita SKW2385 | irisimo.cz

Hodinky osazené japonským quartz strojkem Miyota návrháři spojili s 14 mm širokým náramkem typu mesh. Ocelová „tkanina“ je krásně ohebná, dostatečně odolná a prodyšná. O bezpečné uchycení hvězdných novinek na zápěstí se stará snadno posouvatelná skládací spona.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.