Čtení pro pány: 10 tipů jak oslavit Mezinárodní den žen

Michal Pindura 0 26.02.2017

Čítanie pre pánov: 10 tipov ako osláviť Medzinárodný deň žien

Naše ženy … co bychom si bez nich počali? Pracují, starají se o nás, zahrnují nás láskou. Je to dost, nemyslíte? Nepochybně, alespoň jeden den v roce by se měla každá žena cítit jako královna. Lepší příležitost jako Mezinárodní den žen, jehož datum by měl mít hluboko vyrytý do paměti (nebo přinejmenším zapsán na první straně diáře) každý muž, sotva vymyslíte.

8. březen by měl být dnem, kdy budou ženy po celém výjimečné – výjimečné pro sebe, výjimečné pro nás muže. Jak na to? Zkusit to můžete perfektním dárkem. Tipů, co by to mohlo být, je nespočet, jenže jak máte vědět, který je ten pravý? Pokud náhodou ještě nemáte přesnou představu, jak si ženy ve vašem životě uctít, nechte se inspirovat našimi nápady. Každý z nich má moc vykouzlit na tvářích žen úsměv. Už zbývá jen si vybrat ????

1. Buďte pozorní a nechte je po celém dni vydechnout
Dopřát si po hektickém pracovním dni šálek voňavé kávy nebo kvalitního čaje přímo v obývacím pokoji na pohovce nebo v nedaleké útulné kavárně a nepohnout přitom prstem, je skvělý tip. Chcete-li zajít dál, vezměte svoji milovanou ženu na luxusní večeři do hotelu s podmanivým výhledem. Případně se hecnite a vy sami navařte, napečte nebo jen připravte jednohubky. I to stačí, abyste byli za pozorného muže.

2. Lístky do kina nebo divadla
Výborná volba, pokud vaše žena vyhledává tento způsob relaxu. Zatímco do kina můžete jít každý den i dvakrát, na výběru divadelního představení si dejte záležet. Je fajn vědět, zda je spíše muzikálový typ nebo upřednostňuje vážnější žánry. Ale to, jako správný muž, máte určitě v malíčku.
Lístky do kina nebo divadla
3. Wellness je sázka na jistotu
Pokud je šálek kávy na stupnici odpočinku bodovaných dvojkou, wellness je absolutní desítka. Samozřejmě, procedury, které jsou v nabídce wellness center něco stojí, ale když se přidáte, můžete se nechat masáží nebo vířivkou nechat rozmazlovat i vy.

4. Koupelnové dekorace
K čemu měřit za wellnessem dalekou cestu, když si ho můžete udělat i doma? Po uspěchaném dni je voňavá, napěněná lázeň za doprovodu mihotající se světla svíček dokonalým způsobem, jak se uvolnit. Nehledě na to, že vy jste pánem situace – vy vyberete vůni soli do koupele, vy se rozhodnete, zda na vanu postavíte pohár se šampaňským a jahodami …
Koupelnové dekorace
5. Dobrá kniha nic nepokazí
Kniha je úžasný dárek. Není vázána na žádné místo. Vaše žena se do příběhů v ní může začíst cestou do práce, během polední přestávky, nebo večer v posteli. Nenápadně se poptejte, co by si ráda přečetla, případně si nechte poradit v knihkupectví. Nejlépe však uděláte, když se podíváte na poličku, kde má uloženy své knihy. Rázem budete mít jasno, po jakém typu literatury sáhnout.

6. Kuchyňské „nádobíčko“
Je kuchyň její druhým domovem? Pravidelně si doma pochutnáváte na nových jídlech? V tom případě jste na správné cestě, jak Mezinárodní den žen zvládnout na jednotku. Poohlédněte se po designovém prostírání, vychytávkách na pečení nebo vaření či kvalitním nádobím. Garantujeme vám, že ve specializovaných prodejnách nebudete vědět, kam se máte spíše podívat.

7. Nový účes, kosmetická kúra, oblečení …
Která žena by se nechtěla líbit sobě nebo svému okolí? Zahrajte se na módního poradce a vezměte ji na výjezd za krásou a trendy. V každém lepším nákupním centru máte desítky možností. Pokud patříte k mužům, kteří neztrácejí dech, nezůstaňte sedět v kavárně, ale zapojte se do nákupů. Uvidíte, úspěch je zaručen.

8. Něco exkluzivní na zápěstí
Jistě, mohl by to být náramek, ale víme ještě o něčem lepším – elegantní dámské hodinky jsou ideálním dárkem pro každou příležitost, MDŽ nevyjímaje. Krásně doplní outfit, vyzvednou ženskou krásu a jsou i pevným bodem, o který se lze opřít vždy, když je ve hře zachování si přehledu o čase.
Něco exkluzivní na zápěstí
Spolehněte se na váš vkus a intuici. Budou se jí hodit více jednodušší nebo zdobenější kousky? Bude to některá z fashion značek nebo se blýsknete švýcarskou precizností? Každopádně, zásahem do černého jsou hodinky od některého z módních domů. Stálicí jsou Michael Kors a Marc Jacobs, bestsellery jsou modely Festina a Esprit.

Jelikož kupujete hodinky jako dárek, není důležitá cena, ale to, zda se budou líbit. Pokud nemáte tušení, jaké by to měly být, nechte se vést chlapským rozumem. Obecně nejvíce letí zlatá střední cesta – elegantní modely, které se mohou nosit na formální i méně formální příležitosti.

9. Třpytu nikdy není dost

Máte pocit, že žena, kterou se chystáte 8. března překvapit, je jako straka? Má ráda všechno třpytivé a lesklé? Pak je to definitivní – při výběru dárku se budete pohybovat v mantinelech od čelenek po opasky. Vše mezi tím je povoleno a vítáno. Čím oslňujúcejší šperk to bude, tím lépe.

Třpytu nikdy není dost

Náš tip jsou noblesní náušnice – samozřejmě značkové a nadčasové. Přesně takové najdete u značky Skagen. Designéři v nich zkombinovali syntetické perly s ladně tvarovanou chirurgickou ocelí zlaté nebo stříbrné barvy. Nenajdete na nich prvoplánové loga ani výstřední prvky. Pokud byste chtěli právě ty, zamiřte do sortimentu značky Guess.

10. Kytice květin

V top desítce nápadů na MDŽ nesmí chybět květiny. Tulipány, růže, orchideje … Květy jsou univerzálním dárkem, který sice může vypadat jako východisko z nouze, ale my neznáme ženu, která by se velké kytici nepotěšila.

Mezinárodní den žen je svátkem, který nabízí široké možnosti, jak ženám ve vašem životě vyjádřit, že jsou pro vás nepostradatelné. Jsme si jisti, že s některým z našich tipů, se vám to podaří.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.