Co o vás řeknou vaše hodinky? Jste praktický muž nebo pozér?

Michal Pindura 0 01.03.2017

Co o tobě řeknou tvé hodinky? Si praktický muž nebo pozér?

Není žádným tajemstvím, že dnešní muži berou své hodinky jako módní doplněk a jako neoddelitelnou součást outfitu. Ačkoli jsou to prakticky stále stejné hodinky jako před sto lety, z jejich prvotní úlohy zařízení na ukazování času se stal podobně jako u ostatních doplňků nástroj vyjádření názoru a zcela spolehlivý indikátor typu osobnosti. A co říkají vaše hodinky o vás? V našem stručném průvodci možná najdete i sami sebe ????

Timex

Jste pragmatický chlap, pro kterého musí všechno dávat smysl. Hodinky jsou pro vás podstatným, ale ne nejdůležitějším stylotvorným prvkem. Nepatříte k lidem, kteří přes hodinky falešně prezentují své „bohatství“ a přitom v bance splácejí tři úvěry. Na rozdíl od nich víte peníze investovat do sebe a do užitečných věcí, které vám dělají skutečnou radost.

TIMEX TW2P83900

Vyobrazený model: Timex Originals Waterbury TW2P83900

Športovní hodinky

Řadíte se k věčným závodníkům, soutěživost je vaše pýcha i slabost. Poté, co jste uzavřeli důležitý obchod si jdete zaplavat svůj každodenní kilometřík, dát si do těla svižným během nebo zašlapat do pedálů kola. Ve všem, co děláte se snažíte být nejlepší a když to jen trochu jde, nikdy nepromeškáte šanci ke srovnání svých schopností s vašimi parťáky.

LUMINOX AUTHORIZED FOR NAVY USE A.N.U 4241

Model na obrázku: Luminox Authorized For Navy Use A.N.U 4241

Hodinky s širokým páskem

Pohoda, klídek, ale hlavně „tady jsem pánem já“. Široký pásek obvykle znamená, že i hodinky jsou mohutné, zdaleka viditelné a nadmíru odvážné. Přesně takový jste i vy. Všude, kde se objevíte o vás musí okamžitě vědět. Okolí jakoby jste říkali: „Podívejte se na mě, dobře se dívejte a nespouštějte ze mě oči.“

POLICE PL13400JSB/02

Vyobrazený model: Police PL13400JSB/02

Švýcarské hodinky s koženým řemínkem

Je to jasné, jste požitkář tělem i duší a adept na raketový postup mezi horních deset tisíc. Přestože byste si mohli dovolit i opulentní hodinky ze zlata, dali jste přesnost kvalitě a klasice, která nikdy nevyjde z módy. Tyto dva atributy pro vás znamenají mnoho. Nejste výstřední ani lehkovážný, máte rádi dobré jídlo, dobrou společnost a víte, že společnost má ráda vás.

CERTINA C034.417.16.037.01

Model na obrázku: Certina DS Podium C034.417.16.037.01

Rolexy

Tak tohle je těžký kalibr a ego sahající až do vesmíru. Jste úspěšný, velice úspěšný a na živobytí si vyděláváte tvrdým byznysem. Cítíte se nadřazený a lidem, o kterých nemáte zrovna nejlepší mínění, to dokážete dát řádně pocítit. Vše napsané platí, pokud vaše Rolexy neskládal nezletilý čínský chlapec za misku rýže. Pokud nosíte napodobeninu, jste na tom ještě hůř než on.

Rolex Oyster Perpetual Datejust

Nenosíte hodinky

Poctivě třídite odpad, sníte o elektromobilu – jste ekolog a tím, že nenosíte hodinky dáváte najevo svůj vztah k přírodě. K čemu by vám také byly? Hodiny a minuty vám ukáže iPhone, prázdné zápěstí vyplní trendy kožený náramek. Vaši přátelé si o vás myslí, že děláte příliš mnoho ústupků, ale vám je na světě nejlépe, když si místo masa dáte salát a čas, který jiní věnují holení do hladka, máte vyčleněn na ošetření vaší poctivě udržované brady.

Zápästie bez hodiniek

Pokud jste se našli v některé charakteristice, nebo víte o dalších, podělte se o ně v komentářích na naší facebookové stránce.

Ilustrace: www.chrono24.com

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.