CLUSE – novodobá supernova mezi dámskými hodinkami

Michal Pindura 0 05.11.2017

Cluse - novodobá supernova mezi dámskými hodinkami

Klikli jste na dnešní blog ze zvědavosti, jakou senzaci vám jdeme představit? V tom případě jste nemohli udělat lépe. Značka Cluse je totiž skutečným fenoménem v kategorii stylových dámských hodinek.

Cluse Minuit Mesh Gold/White CL30010

Její příběh se jen v maličkostech odlišuje od podobných fashion značek, ale možná právě tyto drobnosti rozhodly, že jméno Cluse dnes znají snad všechny mladé dívky narozené kolem roku 2000. Nevíme o jiné značce, která by za necelé čtyři roky dosáhla to, co Cluse. Prodává se po celém světě, nosí ji sebevědomé ženy zakládající si na svém stylu a v popularitě na sociálních sítích válcuje i takové eso, jakým je Daniel Wellington.

Cluse Minuit Mesh Gold/Silver CL30024

… A ZRODILA SA HVĚZDA

Všechno to začalo v roce 2013 v nizozemském Amsterdamu. Dva tamní nadějní podnikatelé Rudyard a Ed se plánovali pustit do svého vlastního byznysu, přitom ale cítili potřebu být něčím víc, než jen maloobchodníky. Přes své produkty chtěli povídat story o minimalismu, čiré eleganci inspirované Francií a nacházení přirozené krásy v jednoduchosti.

Když se na tím zamýšlíme, vůbec se zakladatelem značky Cluse nedivíme, že svou pozornost obrátili na hodinky. Existuje snad lepší typ módního doplňku, který by vyjadřoval myšlenku zaměření se na to, co je v životě důležité a umožňoval obdivovat nezapomenutelné momenty?

Cluse La Roche Rose Gold Black Marble/Grey CL40006

FRANCOUZSKÝ CHIC A EXKLUZIVNÍ DESIGN

Náramkové hodinky Cluse jsou plné odkazů na smyslnost a šarm francouzských hereckých ikon Audrey Tautou a Marion Cotillard (och, kdo by nemiloval uvolněnost Amélie z Montmartru?) a současne nabízejí svěžest a prvotřídní design vytvářený uznávanými návrháři.

I když jsou modely Cluse především zhmotněním minimalismu, vždy se v nich najde něco, čím ve zlomku sekundy zažehnají riziko nudy a sterilního vzhledu. Ať už jsou to kvalitně zpracované meshové náramky, luxusně působící mramorový dekor na cifernících nebo pastelové a metalické barvy kožených řemínků, dokonalý efekt je zaručen.

Cluse La Bohème Rose Gold White/Pink CL18014

PRO KAŽDOU ŽENU NĚCO

Pokud je na hodinkách Cluse něco opravdu výjimečného, je to bezedná kreativita, s jakou jsou schopny vyskládat jednotlivé stylotvorné prvky tak, aby si v nich našli to své energií překypující dívky i dámy, které v doplňcích hledají spíše klasiku. S modely této značky můžete být výrazná i nenápadná, svůdná i decentní. My osobně si na nich ceníme i to, že se svůj perfekcionistický design nesnaží vyvažovat přehnaně vysokými cenami. V případě, že se chystáte na nákupy a v hledáčku máte kvalitní hodinky, stačí, že si z rozpočtu vyčleníte částku kolem 2500 korun a při výběru se nebudete muset nijak omezovat.

Cluse La Roche Rose Gold White Marble/Grey CL40005

Chcete ještě víc? Máte to mít ???? Pokud rády experimentujete, značka Cluse si vás získá možností snadné výměny kožených řemínků. Na odepnutí vám nebude třeba vám žádný nástroj, jen vaše nehty. Stěžejky, které zajišťují řemínek, jsou rychloupínací, za pár vteřin tak ze svých hodinek vykouzlíte úplně jiné.

Výměna řemínků je otázkou pár vteřin

Přidejte se i vy k desetitisícům žen po celém světě a objevte krásu hodinek Cluse.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.