Červená hodinkám přistane. Dopřejte si sílu a temperament i vy

Michal Pindura 0 14.05.2017

Červená hodinkám přistane. Dopřejte si sílu a temperament i vy

Co ve vás evokuje červená barva? Podle odborníků na koloriku je to odvaha, nekompromisnost a síla. Na její nošení v podobě oblečení nebo doplňků se však necítí každý, což je podle nás škoda. Červená je sice stále pro mnohé tabu, ale na její sofistikovanost a za určitých okolností i sexy vyzařování se nechytá žádná jiná barva.

Doplňky červené barvy jsou zárukou vzplanutí pomyslného ohně ve vašem šatníku. Platí to zvláště v případě, že na sebe chcete strhnout pozornost a ze svého outfitu plánujete udělat módní prohlášení, které uslyší (nebo spíše uvidí) všichni kolem. Pokud se při hledání možností, jak nosit červenou barvu obrátíte na hodinky, vaše důvěra se vám vrátí hned několikanásobně:

1.) získáte v nich výjimečný doplněk
2.) zjistíte, že si svou roli brilantně zastanou od devíti do pěti během pracovního týdne
3.) se šarmem s nimi zvládnete i slavnostní příležitosti
4.) ukážete nimi, že máte na víc, než jen na průměrnost

Červené hodinky do práce

Uznáváme, s červenou to na pracovištích nemusí být vždy jednoduché. Nicméně, do našich uší se zatím nedonesla zvěst, že by s nimi měli zaměstnavatelé problém. Dokonce ani ti nejpřísnější svázáni firemním dress kódem obvykle vůči pečlivě vybraným modelům s umně vyzdviženými detaily neprotestují.

GANT PARK HILL II MID GT042001

Ačkoli červená umí pěkně dráždit (býk a červená plachta ať slouží jako příklad) ve formě, jakou ukazují dámské hodinky Gant Park Hill II MID GT042001 má na starosti především vyvažování a potlačování chladivého dojmu, který by mohlo vyvolat lesklé ocelové pouzdro v kombinaci se stříbrno-šedým ciferníkem.

FESTINA MULTIFUNCTION 16994/3

Pokud si to podmínky vyžadují, červená umí váš zevnějšek perfektně profesionalizovat. Hlubší vínové tóny koženého řemínku hodinek Festina Multifunction 16994/3 jsou podpořeny distingovaným, matně černým pouzdrem, jehož průměr 41 mm má velmi blízko k pánskému ideálu. Stranou od zachování dekoru nestojí ani tmavý ciferník s „burgundy“ orámováním subciferníkov.

Červené hodinky jako součást ležérních outfitů

Nemáte dnes namířeno do kanceláře? Nechte červenou vyniknout naplno. S přáteli na obědě nebo na procházce městem můžete být mnohem odvázanější. Tmavým džínám a lehkým svetříkem z úpletu polichotí legendární design hodinek Mondaine A669.30305.11SBC. Švýcarská kvalita se v nich snoubí s okamžitě rozpoznatelným nadčasovým ciferníkem, kterému dominuje sekundovka ve tvaru lízátka.

MONDAINE A669.30305.11SBC

Pánem se s červenou mohou spojovat sportovní výkony či rychlé sportovní auta. Naším tajným tipem, jak s červenými hodinkami odprezentovat vaši energii, je chronografový model Certina DS Podium Big Size C001.639.97.057.02. Racingový speciál s extrémně přesným quartz strojkem a odolným kaučukovým řemínkem je stavěn na ty aktivity, v nichž o výhře nebo porážce dokáže rozhodnout jediná sekunda.

CERTINA C001.639.97.057.02Červené hodinky na večer

Právě soumrak je ten moment, který červeným hodinkám otevírá nové obzory. Po setmění bude jejich červená barva stále viditelná a ochotna prozradit o vás, že jste otevření komunikaci a navazování známostí. S příchodem noci se lesk doplňků ztrácí podobně jako u líčení, nezaškodí proto pomoci si živějším odstínem červené a vyzkoušet něco rafinovanější.

TISSOT CHEMIN DES TOURELLES T099.207.16.118.00

Na večírek, kde jde tak trochu io vaši prestiž, je sázkou na jistotu dámský automat Tissot Chemin Des Tourelles T099.207.16.118.00. Zářivý lakovaný řemínek z telecí kůže je upraven ve stylu kůže krokodýla, na ciferníku najdete přírodní perleť a uvnitř exkluzivní samočinně natahovaný strojek s výkonovou rezervou až 80 hodin.

CIMIER BIRDIE 2499-SS011Pokud nemáte v úmyslu zúčastnit se slavnostního banketu za přítomnosti politických špiček nebo jiné pompézní události, která by vyžadovala frak, výbornou volbou jsou golfově laděné hodinky Cimier Birdie 2499-SS011. Ve Švýcarsku vyrobený ocelový model se safírovým sklíčkem je stejně společenský jako sportovní a svou kvalitní, ale ne masivně protlačovanou značkou o vás prozradí, že nejste muž žijící stereotypním životem. Červenou barvu dávkuje s rozumem – tak, aby byla při budování vašeho image prospěšná a neubližovala mu.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.