Casio věří růžové jako nikdy dosud. Viděli jste už růžové G-Shock?

Michal Pindura 0 18.11.2015

Casio věří růžové jako nikdy dosud. Viděli jste už růžové G-Shock?

Je snad Valentýn nebo květen? Kdepak! To jen Casio pustilo růžovou tam, kde se dosud nikdy nedostala. Už při oficiální premiéře dámské kolekce S, kterou japonská značka zjemnila drsné hodinky G-Shock, se šuškalo, že šetření s barvami bude tím posledním, co můžeme od firemních designérů čekat. Zářijovým uvedením čtyřčlenné „růžové hlídky“ GMA S110MP však Casio na kusy roztrhalo zažité představy o tom, jak by měly vypadat G-Shock.

Kdo si ale myslí, že inženýři se při navrhování dámských novinek nechali obměkčit barvou, pro kterou se růžové kvarteto stalo letošním symbolem pochodu proti rakovině prsu AVON 39 THE WALK TO END BREAST CANCER NEW YORK, je na velkém omylu. Chcete hodinky Casio přizpůsobené něžnějšímu pohlaví i jiným, než barvou ocelově pryskyřičného pouzdra a řemínku? Ať se líbí, pro vás máme v nabídce modely BABY-G. Pokud se domníváte, že jste vyzráli na nošení funkcemi nabitého doplňku s rozměry 49 x 45,9 x 15,8 mm, a odstíny růžové plánujete jen vyjádřit, že jste žena, pak se nemusíte spokojit s málem. Můžete mít spoustu … ačkoli v růžové.

Růžové hodinky Casio G-Shock, modely GMA S110MP-4A1 a S110MP-4A2

Co to přesně znamená? Ve zkratce řečeno, dostanete každou jednu vysoce ceněnou vlastnost, každou jednu funkci, jakými se mohli ještě donedávna chlubit jen muži s mohutnými G-Shock na zápěstí. Vyrovnat se jim můžete hodinkami, které jsou odolné vůči magnetickým polím, díky voděodolnosti 200M / 20ATM se neleknou potápění s dýchacími přístroji a jejich konstrukci se zapuštěným minerálním sklíčkem nevyvedou z míry ani silné nárazy.

Růžové hodinky Casio G-Shock, modely GMA S110MP-4A3 a S110MP-7A

V lehkých, pouze 56 gramů vážících novinkách Casio GMA S110MP-4A1, GMA S110MP-4A2GMA S110MP-4A3GMA-S110MP-7A se najde nejedna techničtěji založená žena. K dispozici jsou funkce jako automatické podsvícení analogově-digitálního LCD displeje, stopky s přesností na tisícinu sekundy, pětinásobný budík, nastavitelné hodinové signály, časovač s kapacitou 24 hodin, světový čas v 48 městech či kalendář předprogramovaný do roku 2099.

Kojenecká růžová, fuchsiová, karafiátová růžová … Barvy možná svědčí o jiném, no Casio modely GMA S110MP nijak nepolevili z filozofie řady G-Shock. Novinky jsou inovativní a všemožně odolné. Navíc, konečně nemusíme „géčka“ brát jen jako sportovní příslušenství. Odteď jim právem patří i označení sportovní módní doplněk.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.