Calvin Klein drží linii – novinky pro léto 2017 oslavují městský styl a minimalismus

Michal Pindura 0 25.06.2017

Calvin Klein drží linii - novinky pro léto 2017 oslavují městský styl a minimalismus

Pokud bychom měli vyzvednout tři věci, které se nám líbí na značce Calvin Klein , byly by to švýcarská výroba, nepřeplácaný čistý design a extrémně krátká doba, která uplyne od uvedení novinek po jejich distribuci do obchodů.

Vše napsané do puntíku platí i letos a aktuální sezónu. Nápis Swiss Made je tam, kde má být, minimalismus zůstal bez výraznější změny a rychlost, s jakou se nové modely dostanou k zákazníkům, je snad ještě o něco vyšší. Zatímco jiné značky si dopřejí čas a novinky představené na nejdůležitější akci v odvětví (jasné, je to Baselworld) posílají do prodeje na konci léta, Calvin Klein na nic nečeká. Letní sezóna je v plném proudu, třeba ji přece vyšperkovat pravou CK kvalitou, která je mezi fashion hodinkami ojedinělým úkazem.

Na basilejské veletrhu se Calvin Klein blýskl množstvím originálních modelů, jejichž prostřednictvím zavál do stávajících kolekcí čerstvý vítr plný letních radovánek a stovek možností, jak přežít nadcházející měsíce. Potvrzuje to i tradičně precizní vystavěna kampaň s mladými lidmi*, kteří se v typicky černo-bílých videích ukazují v ležérních pózách převážně v městském prostředí – zde se mimochodem hodinky Calvin Klein cítí jako ryba ve vodě a zde jim to i nejvíce svědčí.

Abychom článek příliš nenatáhli, z novinek vybereme dvě reprezentativní série CITY a MINIMAL, s nimiž se návrháři vyhráli tak, aby co nejvěrněji nasáli atmosféru města a přitom si zachovaly to, co na nich zákazníci a zákaznice milují – jednoduchost a střízlivost vzhledu.

CALVIN KLEIN CITY

Aktualizovaná kolekce City nabízí mužům i ženám sofistikovanost a švýcarskou přesnost. Modely hodinek se vyznačují nadčasovostí a designem přizpůsobeným lidem s moderním životním stylem. Pouzdra z leštěné nerezové oceli jsou v nich kombinovány s kruhově broušenými, respektive vlnovkovým vzorem zdobenými ciferníky.

Calvin Klein City K2G2G1Z3

Calvin Klein City K2G2G14L

Calvin Klein City K2G2G14P

Calvin Klein City K2G2G14X

Calvin Klein City K2G231G6

Calvin Klein City K2G231VN

Calvin Klein City K2G231XH

Calvin Klein City K2G231XH

Zajímavostí je, že Calvin Klein nabral odvahu a panům vedle antracitově šedého a stříbrného podkladu naservíroval ciferníky v sytých barvách: tmavě modré, olivově zelené a červeno-fialové. Naproti tomu dámám dopřál jemnější a snadněji kombinovatelné pastelové tóny: dětsky modrou, pískovou, máslovou a ocelově šedou. Podle provedení jsou jednotlivé modely spárované s článkovým náramkem s broušenými středovými segmenty nebo přírodní kůží.

CALVIN KLEIN MINIMAL

Podle nás nejpovedenější kousky pro tuto sezónu. Design zlehka inspirovaný vintage hodinkami se opírá o nadrozměrné logo značky roztažené na celou plochu ciferníku. Je to jistý risk, velká písmena CK jsou v ostrém v konfliktu s názvem kolekce a nemusí potěšit všechny vyznavače čistoty designu. Ale znáte to, kdo neriskuje, jen málokdy vyhrává ????

Calvin Klein Minimal, modely pre sezónu jar/leto 2017

Calvin Klein Minimal K3M21BZ6

Calvin Klein Minimal K3M211T3

Calvin Klein Minimal K3M211WL

Calvin Klein Minimal K3M211Z6

Calvin Klein Minimal K3M221G6

Calvin Klein Minimal K3M2112Z

Calvin Klein Minimal K3M21526

K dispozici je osmička chromatických provedení, vybavených náramkem z ušlechtilé oceli 316L a koženými nebo flexibilními silikonovými řemínky, zaručujícími maximální pohodlí při nošení. Nezapomnělo se ani na kvalitní strojky. Oproti modelům City jim sice kvůli „maximálnímu minimalismu“ ubyla sekundová ručička, ale nic to nemění na jejich švýcarském původu – konkrétně jde o quartzové kalibry 901.001 ze závodu ETA.

* Poznámka na okraj: jen si z nich prosím neberte příklad a před skokem do bazénu si hodinky nezapomeňte složit ze zápěstí – jejich voděodolnost je paušálně 30M/3ATM, což znamená, že se s nimi můžete nechat smáčet letní přeháňkou během festivalu, aniž jim to uškodilo, ale nic víc.

Přidat komentář

Komentáře (0)

Zatím žádné.